… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Mellnagyobbítás tudnivalók – Műtét előtt és után

Mellnagyobbítás tudnivalók – Műtét előtt és után

A szép női mell nem csak a férfiak fantáziáját szokta folyamatosan foglalkoztatni, de a hölgyeknek is rendkívül fontos az, hogy saját kebleik feszesek és formásak legyenek. Nem csak a pasik szokták megnézni akár élőben, akár egy képen a velük szembe jövő melleket, de a csajok is gyakran méregetik a társaikat ilyen téren. Kevesen vannak olyanok, akik teljesen elégedettek lennének a mellükkel, éppen ezért sokak fejében megfordul az, hogy plasztikai sebész segítségét kérik azért, hogy kebleik kívánatosak legyenek. Hazánkban is az egyik legyakrabban igénybe vett plasztikai beavatkozás a mellnagyobbító műtét szokott lenni. (x)

Természetesen több oka is lehet annak, hogy miért gondolkodnak a nők a mellkorrekciós műtétek egyikén. Legtöbbször a méretével elégedetlenek, és a mellnagyobbítás kérdésével szoktak komolyabban is foglalkozni. Lehet azonban a mellműtét oka, hogy nem elég formásak, feszesek a mellek, esetleg aszimmetrikusak, ezek mind- mind olyan problémák, amik akár komolyabb kihatással is lehetnek a gyengébbik nem életére. A terhesség, a szoptatás, vagy egy nagyobb súlyvesztés szintén olyan tényezők, melyek kihatással lehetnek a mellek formájára és feszességére. Nem véletlen tehát az, hogy sok nőt érdekelnek a mellnagyobbítással kapcsolatos tudnivalók, különösen az, mire lehet számítani a műtét előtt és után.

Abban az esetben, ha már egy ideje téged is foglalkoztat ez a téma, mert valamilyen okból kifolyólag nem vagy megelégedve a melled adottságaival, akkor a figyelmedbe ajánlunk egy olyan helyet, ahol minden fontos dolgot megtudhatsz a témában. Érdemes átolvasnod Dr. Falus György mellnagyobbításról írt tájékoztatóját. Itt olyan mellnagyobbítás tudnivalóknak járhatsz utána, mint például a műtét előtt milyen orvosi vizsgálatokon kell részt venned, a műtét után mennyi ideig kell a kórházban maradnod, és arról is információt gyűjthetsz, hogy mire kell figyelni az operáció utáni 2 hónapig tartó gyógyulási időszakban. Ami lényeges, hogy mindig azt tegyük, amit a plasztikai sebész javasol, hiszen csak így lehetünk nyugodtak afelől, hogy a mellműtét eredménye tökéletes lesz.

Dr. Falus György oldalán nem csak tájékozódni lehet, de néhány kattintással és pár adat megadásával akár online is be lehet jelentkezni a plasztikai sebészhez egy személyes konzultációra, az első alkalom pedig ingyenes lesz! Aki egy kicsit is komolyabban fontolgatja azt, hogy mellnagyobbító műtétet szeretne, annak érdemes élni ezzel a lehetőséggel, hiszen az ilyen személyes alkalom kínál arra lehetőséget, hogy a felmerülő kérdéseket feltegyük az orvosnak, az esetleges aggályokat pedig megbeszéljük. Ami biztos, hogy a mellnagyobbító műtét eredménye pozitív hatással lehet a hölgyek életére, hiszen, ha valaki elégedett magával a külsőségek tekintetében, akkor az önbizalma is meg fog nőni, aminek hatására sikereket lehet majd elérni a párkapcsolat terén és akár a munkahelyen is!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest