… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Megtaláltuk az egyik legjobb szempillaspirált!

Megtaláltuk az egyik legjobb szempillaspirált!

A Max Factor egyedülálló innovációval állt elő a dús, érzéki szempillák eléréséhez. A népszerű False Lash Effect termékcsalád legújabb tagja az ÚJ Velvet Volume szempillaspirál bársonyos fedést biztosít.

Velvet_Volume_szempillaspirál

A titok ebben rejlik: egyedülálló dúsító kefe
A több,mint 100 éves szempillaspirál innovációs tapasztalattal a háta mögött, a Max Factor márka érti a spirálkefe fejlesztés fontosságát, hisz abban, hogy ez a folyamatos fejlesztés szükséges ahhoz,hogy a nők elérjék a kívánt hatást. Az új Velvet Volume szempillaspirál a következő állomás ebben a folyamatban,új dúsító keféjével- egyedülálló eszköz, amire a nők már régen vártak.  Az új dúsító kefe lehetővé teszi az egyszerű felvitelt, szakszerűen elosztott hosszú és rövid sörtéi pedig az összes pillát elérik, egészen a tövektől. Ezen kívül a formulája természetes méhviaszt tartalmaz, melytől a pillák érezhetően puhává válnak. Természetes alakjának köszönhetően könnyű vele a dúsítás.
Az eredmény:bársonyos, csábító pillák.

DÚSÍTÁS: az új dúsító kefe rövid és hosszú sörtékből áll, így minden pillát elér és szétválaszt a tövektől a végekig, miközben bársonyosan dúsítja azokat
ELVÁLASZTÁS: a speciális sörték szétválasztják és finoman bevonják a legkisebb pillát is, bársonyos fekete csillogással
BÁRSONYOS VÉGEREDMÉNY: a lepergés mentes formula és a természetes méhviasz érezhetően puhává varázsolja a szempillákat.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest