… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Megérkezett a L’Oréal Paris forradalmian új alapozó családja

Megérkezett a L’Oréal Paris forradalmian új alapozó családja

Egy rendkívüli sajtótájékoztató keretén belül mutatták be a L’Oréal legújabb, őszi- téli sminkújdonságait. A különleges, eleganciát és luxust sugárzó termékek között egy két tagból álló, forradalmian új alapozó család is helyet kapott, amely segítségével garantáltan tökéletes arcbőrrel tündökölhetünk még ebben a ködös, hideg időben is.

Az új, L’Oréal Paris Lumi Magique folyékony alapozó az egyedülálló folyékony fény technológiának köszönhetően arcunkra felvíve tökéletes fedést, egységes színt és maximális ragyogást biztosít. Tökéletes tündöklés, egységes fedés, az eredmény pedig a természetesen ragyogó arcbőr. A L’Oréal sminkmestere gyönyörű modellek segítségével mutatta be ennek a különleges alapozónak a sokszínűségét, hiszen akár alaposan, szivacs segítségével, akár a reggeli rohanás közben ujjbegyünkkel szinte csak fellehelve juttatjuk arcunkra a készítményt, a hatás maximális és garantált, akár 24 órán át fixálók, púderek és egyéb tartósságot adó termékek nélkül is. A modern, stílusos üvegcsébe zárt folyékony alapozó 7 különböző színárnyalatban kapható, így mindenki megtalálhatja az arcbőrének leginkább megfelelőt. Ez pedig ebben a hűvös, nap nélküli időben különösen fontos, hiszen ilyenkor, mikor nem éri bőrünket a nap, sokkal inkább előtűnnek az apró bőrhibák, karikák, és ráncok, a sápadt, fakó arcszínről nem is beszélve.

A L’Oréal Paris Lumi Magique korrektor segítségével az egységes fedést egy szempillantás alatt érheted el. Teljesen természetes hatást biztosít egységesen, az arc minden területén, illetve kizárólag a problémásabb területeken alkalmazva is. A korrektor ecsetének apró érintésével fényt ad a tekintetnek, elfedi a szem alatti sötét karikákat, az elszíneződéseket és az egyéb bőrhibákat. A luxust sugárzó aranyszínű külsőbe rejtett korrektor 3 árnyalatban kapható, tökéletesen kiegészíti a folyékony alapozót, de önmagában is maximálisan megállja a helyét. A termékek esetében a magas minőségre már a márkanév is garancia, és valóban, mind maga a készítmény, mind a külcsín a megfizethető luxust, eleganciát és kiváló minőséget sugározza.

A termékcsalád hamarosan még egy hihetetlen innovációval is kiegészül majd, ez pedig a Nude Magique BB krém lesz, melyhez arcát a gyönyörű Doutzen Kroes adja. A készítmény különlegességét adja, hogy a kapszulába zárt mikropigmenteknek köszönhetően a könnyű hidratálókrém másodpercekkel a felvitel után alkalmazkodik az arcbőr tónusához, így tökéletes bőrszínt, hibátlan fedést és 24 órán át tartó hidratálást biztosít viselőjének.

Ha Te is tökéletesen egységes és makulátlan arcbőrre vágysz a szürke, őszi és téli hónapokban is, akkor próbáld ki a termékcsalád valamennyi tagját!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest