… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Mádai Vivien dacol a napozási szokásokkal

Mádai Vivien dacol a napozási szokásokkal

Hazánk egyik legnépszerűbb fiatal műsorvezetője, Mádai Vivien napozási – és szépségtrükkjeiről mesélt nekünk! 

Hogyan óvod a bőrödet a napozások során?
Hát ezt a legjobb embertől kérdezed (nevet). Én ugyanis az a típus vagyok, aki délben is kifekszik a napra és soha nem kenem be magamat. Az egész családom mondja, hogy ezt még később megbánhatom… de makacs vagyok! Nem használok napvédőket sem, de annyit elárulok, hogy kakaóvajjal bekenem magam a hatás fokozásáért. Egyedül az orrom hámlik le néha, azt szoktam nagy ritkán bekenni.

Hogyan védekezel a kánikulában?
Mindig van nálam víz, ami nélkül soha nem indulok el. Emellett a csuklóborogatást használom, engem ez hűt le a legjobban.

Milyen természetes szépségpraktikáid vannak?
Nyáron, hogy még szőkébb l
egyen a hajam, citromot csepegtetek a tövére, ezáltal a nap még jobban kiszívja. Szoktam házi pakolásokat is készíteni. Általában gyümölcsökkel kísérletezgetem, de szeretem az uborka, tejföl, élesztő kombinációt is…

Melyek azok a szépségtippek, illetve napi rutin, amit sosem hagysz ki a mindennapokból?
Mivel mindig ki vagyok sminkelve, ezért nekem nagyon fontos az arctisztítás! Így próbálom meg megóvni a bőrömet a mindennapokban. Soha nem fekszem le sminkben és az arcápolási termékekre is nagyon odafigyelek… sokat el tudok költeni ezekre, hiszen a bőrre nagyon kell vigyázni. Tudom ez kicsit paradoxon a napozási szokásaimmal szemben, de ezekkel próbálom kicsit kompenzálni.

Szoktad pihentetni az arcodat?
Persze, a hétköznapokban soha nem sminkelem magam.

Mész nyaralni?
Hát… (nevet). Igen, tervezek egy négy napos nyaralást, de még nincs konkrét terv, annyit tudok, hogy a barátnőkkel megyek ősszel Rómába.

Fesztiválokat szereted? Mennyire látogatsz el ezekre az eseményekre?
Igen szeretem, most is voltam a Balaton Soundon, nagyon tetszett! A Szigetre is megyek. Általában egy-egy előadót megyek megnézni, a Szigeten most Ákost várom.
Fotók: sajtoklub.rtlklub.hu 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest