… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Limitált kiadású rúzs Cheryl Cole-tól a jó cél érdekében

Limitált kiadású rúzs Cheryl Cole-tól a jó cél érdekében

Cheryl Cole és a L’oreal Paris együttműködéséből egy limitált kiadású dögös rúzs született. Az új sztárkozmetikum egy jótékonysági célt szolgál, a színésznő a hátrányos helyzetű fiatalok álmait segíti megvalósítani.

Cheryl Cole beállít a jótékonykodó hírességek sorába, az exkluzív rúzs a tavaszi trendeknek megfelelően vörös árnyalatban kapható, és képviseli a gyönyörű énekesnő stílusát. „Azért választottam ezt az ikonikus feltűnő árnyalatot, mert tökéletes drámai hatású megjelenést biztosít. Olyan színt kerestem, ami a legtöbb bőrtónushoz, hajhoz, és szemszínhez illik, és minden nő táskájában helyet kap. Imádok vörös rúzst viselni, mert különlegessé teszi az alkalmakat, és magabiztosnak érzem magam tőle.”- mondta Cole.

A Red Passion eladásából befolyt összeget a The Prince’s Trust nevű alapítvány kapja. Az alapítványt a Walesi herceg hozta létre még 1997-ben, célja, hogy megváltoztassa a hátrányos helyzetű fiatalok életét, segítse tanulmányaikat, munkához jutásukat. Cole elmondta izgatott, hogy a neve alatt megjelent rúzs változást hozhat az emberek életébe.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest