… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Lepd meg kedvesed Valentin-napra – Kipróbáltuk a rózsaszín Oral-B elektromos fogkefét!

Lepd meg kedvesed Valentin-napra – Kipróbáltuk a rózsaszín Oral-B elektromos fogkefét!

Jól tudjuk, hogy az egészséges és gyönyörű mosoly érdekében elengedhetetlen fogaink és ínyünk megfelelő ápolása. Nos, úgy tűnik az Oral-B Professional Care 1000 elektromos fogkefe tökéletes megoldás az otthoni professzionális szájápolásra, ráadásul a színe is igazán megnyerő! (x)

Közeledik a Valentin-nap, így a sok csoki és szíves kiegészítő mellett remek ajándékötlet lehet ez a rózsaszín elektromos fogkefe, amelyet kiemelkedő hatékonysága és egyedülálló gyengédsége tesz különlegessé.

Az elektromos fogkefe előnye:
A lepedékeltávolító hatékonyságát az egyedülálló 3D technológiának köszönheti.  A fogkefefej oszcilláló és pulzáló mozgásával egyenként öleli körbe a fogakat, eljut a nehezen elérhető helyekre is, és alaposan eltávolítja a fogszuvasodáshoz és rossz lehelethez vezető szennyeződéseket illetve baktériumokat. Ráadásul a nyomásérzékelőnek köszönhetően szabályozni tudjuk a fogak felületére és az ínyre kifejtett erőt, hang és fényjelzés segít a megfelelő mosási erő betartásában. Ezzel az alapos, de mégis gyengéd szájápolás 100%-osan biztosított.

Ami nekünk a legjobban tetszett: A fogkefét időzítővel is felszerelték, mely segíti a fogtisztítást. A 30 másodpercenkénti hangjelzés megkönnyíti a fogmosási idő egyenlő elosztását a száj minden részére.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest