… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Legyünk ősszel is színes egyéniségek

Legyünk ősszel is színes egyéniségek

A népszerű modell, Claudia Schiffer szépsége és fiatalsága örök. Te is szeretnél a modellhez hasonló sminket? Következzenek a L’ Oréal Paris sminktanácsai!

Az arc természetes, hidratált, ragyogó színét, szerkezetét a Nude Magic BB krémmel uniformizáljuk. Az orcák ragyogását a The Blush Sandalwood Pink árnyaltú arcpirosítóval hangsúlyozzuk kontúrmentesen. A szemkiemeléshez először a Color Riche LeKhol 101-es Midnight Black fekete szemceruzát használjuk. Emeljük ki a vízvonalat, majd finoman kontúrozzuk alul felül a szemet. Ezután a kifinomult, selymesen fényes négyrészes szemhéjpúder Color Riche Eyeshadow Quad zöld palettájára lesz szükségünk.

A legvilágosabb zöld színnel fessük ki alul felül a szemet. Majd a világoszöldet tegyük a mozgó szemhéjra és alul a szempillatő külső szélétől a szem közepéig. A mélyebb zölddel a mélyítő vonalat hangsúlyozzuk. A legsötétebb színt satírozzuk alul a szempillatő külső sarkába, és kössük össze a felső ívvel úgy, hogy a színek szépen fedjék egymást. Szempilláinkat a Volume Million Lashes Extra Black szempillaspirállal fessük ki. Az ajak érzékiségének fokozásához a Color Riche 241-es Orchidea árnyalatú hidratáló ajakrúzst használd. A körmök harmóniájáról a Color Riche Le Vernis 702-es árnyalata gondoskodik.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest