… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Last minute ajándéktippek Karácsonyra!

Last minute ajándéktippek Karácsonyra!

My Dream Life Planner 2018 határidőnapló
www.lifeplanner.hu

Eucerin bőrfeszesítő ajándékcsomag
A krémek fő hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is, a bőrtolerabilitásuk pedig szintén kiváló. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40x kisebb a hosszúláncúnál. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. Parabenmentes termékek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 
Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál/vegyes bőrre és éjszakai arckrém

 

Braun Silk-expert 5 IPL BD 5001
A kifejezetten otthoni használatra ajánlott Braun Silk-expert 5 IPL az egyetlen olyan IPL technológiával működő készülék, amely alkalmazkodik a bőrhöz és maximális hatékonysággal, tartós eredményt biztosítva távolítja el a szőrszálakat. Az egyedülálló SensoAdaptTM bőrtónus-érzékelő folyamatosan – másodpercenként nyolcvanszor – méri a bőrtónust, és annak megfelelően állítja be a fény erősségét . A készülék három üzemmódja (normál, kímélő és extra kímélő) lehetőséget nyújt arra, hogy a saját igényeidnek megfelelő módon szőrteleníthess.

 

Ennek minden nő örülni fog!
Szuperdögös Sally Hansen Complete Salon Manicure és Color therapy körömlakkok káprázatos színekben!

Ajándékozz fiatalságot!
A Fytofontana Stem Cells őssejtes termékek között mindenki megtalálja a legjobban hozzáillőt! www.fiatalodj.hu 

NIVEA Q10 ANTI AGING TÁSKA
Feszes bőrérzet, energiával telt ragyogó arcbőr. Válaszd a NIVEA Q10 koenzimben gazdag ajándékait, melyek hatékonyan veszik fel a harcot a ráncok ellen!

Series 9 9290cc borotva Clean&Charge tisztító- és töltőegységgel
A Braun Series 9 borotva SyncroSonic™ technológiával kibővítve a Braun eddigi legjobb készüléke – tökéletes forma és magas szintű technológia fúziója. A Sonic technológiával a borotva percenként 10 000 mikro-rezgést (azaz 40 000 vágómozdulatot) hajt végre. Az AutoSense technológiának köszönhetően képes alkalmazkodni a szakáll sűrűségéhez, így tökéletesen hozzád illeszkedő borotválkozást tesz lehetővé.  A tervezéssel készült Series 9 egyedülállóan hatékony és különlegesen gyengéd a bőrhöz. Kivételes tartozékai révén, mint például az aranyozott, titán bevonatú trimmelő, a legtökéletesebb borotválkozási élményt nyújtja.

 

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest