… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Különleges ápolás az érzékeny bőrnek

Különleges ápolás az érzékeny bőrnek

Az Eucerin legújabb termékcsaládját kifejezetten az érzékeny bőrűeknek fejlesztették ki, manapság minden második ember ebbe a csoportba sorolja magát és ez a szám egyre emelkedik. Gyorsan teszteltem a krémet, hogy mit is tud.

Eucerin pH5 bőrápolók
A káros környezetei hatások még inkább fokozzák a tüneteket, bőrpír, viszketés, feszülés jelentkezhet, ilyenkor azonnal keresnünk kell egy megfelelő terméket, mely könnyen megszabadít minket ezektől a kínzó kellemetlenségektől. Az Eucerin egyedülálló szabadalma, a pH5 Enzim-Védelmi rendszer, mely bizonyítottan stabilizálja és óvja a bőr védő savköpönyegét, valamint aktiválja természetes enzimtevékenységét. Megtartja ideális pH-egyensúlyát, a kíméletes tenzid hatóanyagok pedig finoman tisztítanak. A termékcsalád tagjai között szerepelnek tusfürdők, testápolók és kézkrémek, melyek mind szembeszállnak az allergia tüneteivel.

Mit tud a gyakorlatban?
Nekem sajnos nem elég a hidratálásból, legyen tél vagy nyár folyton szárasságtól szenvedek, legszívesebben testápolóban fürödnék minden áldott nap, de mivel ez nem lehetséges muszáj keresnem egy kézenfekvőbb megoldást. Nagyon boldog voltam, amikor kipróbálhattam és tesztelhettem a krémet. Kellemesen tapasztaltam, hogy nincsen erős illata és nagyon gyorsan beszívódik, egyáltalán nem zsírosít. Egész nap hosszantartóan hidratált, azóta is része a mindennapjaimnak, imádom.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest