… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Könnyen elkészíthető, ünnepi frizuratippek szilveszterre

Könnyen elkészíthető, ünnepi frizuratippek szilveszterre

Ha még nincs ötleted az ünnepi bulira, most mutatunk néhány könnyen elkészíthető, ugyanakkor látványos frizurát Hollywood legnagyobb mesterfodrászainak ajánlásával és tanácsaival.

Hullámos fürtök oldalválasztékkal
Vigyél fel egy kevés göndörítő habot a nedves hajadra, majd szárítsd egy darabon, annyira, hogy éppen csak félig legyen száraz. Használj közepes méretű forró csavarókat, tekerd fel velük a tincseket a hajvégtől kezdve a fejtető felé. Ha a csavarók kihűltek, szedd ki őket, és készíts bal, vagy jobb oldalválasztékot.  „Az ujjaid, vagy egy széles fogú fésű segítségével válaszd szét a fürtöket, így a frizurád laza, de elegáns hatást kelt majd.”- mondja Tommy Buckett New York-i mesterfodrász. Az elülső néhány tincset rögzítheted is egy hullámcsattal. Végül használj kevés hajlakkot a forma rögzítéséhez.

Francia oldalfonat
Alkalmazz volumennövelő hajlakkot száraz hajadon, ezután hajsütővassal készíts laza hullámokat. Készíts az egyik oldalon elől franciafonatot, majd tűzd egy csattal az ellenkező oldalon a füled mögé. A végén a hajad többi részével takard el a füledet. A franciafonat egy sima kontyot is különlegesebbé tesz. Ezt a fazont Chris McMillan Jennifer Aniston hajstylistja ajánlja.
Magasan helyezkedő lófarok
Permetezz tengeri sós göndörítő sprayt nedves hajra, szárítsd meg, majd alkoss véletlenszerűen laza hullámos tincseket egy sütővas segítségével. Fogd össze a hajad, és készíts magasan ülő lófarkat. Ha fel akarod dobni tupírozással is dúsíthatod  a copfodat. A füled környékén hagyj ki néhány tincset, hogy rakoncátlanabb hatást kelts. „Ez a frizura nagyon jól mutat frufruval. A frufrut borzold össze, és fújj rá egy kevés hajlakkot, hogy megmaradjon a tartása és ne  zsírosodjon olyan könnyen. Ha akarsz, egy kis púdert is felvihetsz a homlokodra, így kevésbé zsírosodik majd be.”- mondja Matt Fugate  mesterfodrász.

Szexi oldalcopf
Vigyél fel némi formázókrémet a nedves hajadra, majd készíts jobb, vagy bal oldalválasztékot. A hajad végét egy nagy körkefe segítségével szárítsd befelé. Készíts laza S alakú hullámot egy hajsütővassal elől a hajadban, majd egy puha végű kefével finoman menj végig rajta.  Végül fogd össze egy hajgumival egyik oldalon a hajad, és egy kicsit tupírozd fel az így kapott copfot.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest