… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Könnyed, nyári strandfrizurák: Így hódíts a parton!

Könnyed, nyári strandfrizurák: Így hódíts a parton!

Végre elérkezett a strandolás ideje, legtöbben pedig nyaralás alatt is szeretünk tündökölni! A most következőkben mutatunk néhány gyorsan elkészíthető, szexi hullámos frizurát, melyek nem csak praktikusak, de mutatósak is a vízparton!

Lágy tengerparti hullámok
Az idei nyár nagy kedvence a kissé zilált, mégis elegáns hullámos fürtök, melyek strandoláskor, és egy vízparti bulin is megállják a helyüket.

Így készítsd el: Fújj egy kevés volumennövelő sprayt a nedves hajadra, koncentrálj lehetőleg a hajtövekre. Majd szárítsd meg a hajad, úgy hogy közben tekerd körbe az ujjaidon a tincseidet. Ezután egy kb. 3 centis átmérőjű hajsütővassal készíts a hajadba véletlenszerűen hullámokat, lehetőleg minél közelebb tekerd fel a fürtöket a gyökerekhez. Ha végeztél fújd be a hullámokat egy könnyű hajlakkal. Majd kicsit menj végig az ujjaiddal a fürtökön, hogy laza összehatást kapj. Végül pedig fújj rá egy kevés fényspray-vel, hogy egészséges ragyogása legyen.

Sellő hullámok
Ezekkel a gyönyörű hosszú sellő hullámokkal úgy fogsz kinézni, mintha az óceán lenne az otthonod.

Így készítsd el: Fújj egy kevés tengeri sós permetet, a nedves hajadra, így rendezetlenebb, szexi strand fürtöket kapsz. Tekerd a hajad laza kontyba, és kezd el megszárítani, amíg a sós permet teljesen be nem issza magát a hajszálakba. Majd engedd le a fürtjeidet, és menj végig kicsit rajta az ujjaiddal. Vegyél mindkét oldalon a füled mögül tincseket és készíts hátul belőle laza fonatot. Rögzítsd lazán egy csattal, végül fújj egy kevés volumennövelő sprayt a hajad többi részére.

Praktikus kendőbe csavart konty
Készíts egy elegáns kontyot egy színes nyári fejkendővel, ez a nagy melegben igazán praktikus, megóv a hőgutától, és strapabíró.

Így készítsd el: Fogd össze a hajad egy copfba, a lófarkat rögzítsd egy hajgumival, a végét csavard egy kontyba, majd tűzd meg néhány hullámcsattal. Tekerj színes sálat a fejed köré, a két végét kösd meg a fejed tetején, és rögzítsd  egy-két hullámcsattal a végeredményt.

Romantikus dupla halszálkafonat
Ez a frizura igazán mutatós, és megállja a helyét bármilyen zord körülmények között, viselheted akár elegáns eseményeken is.

Így készítsd el: Vigyél fel tápláló pakolást a nedves hajadra, hagyd fenn 3-5 percig, majd öblítsd le. Vegyél 2 centis részeket a hajadból, és kezd el hátrafelé csavarni a tincseket végig a hajvonal mentén, majd ismételd meg a műveletet a többi tinccsel is. Hátul rögzítsd csattal, majd a készítsd el a halszálka fonást úgy, hogy bontsd hátul két része hajad, az egyik oldalon vegyél egy tincset , átcsavarva az előtte lévő szálakon fogd hozzá a másik copfhoz, ezt ismételd meg, míg el nem érsz a hajvégekig.

Tengerparti oldalfonat
A hullámos fürtök néhány szép fonattal igazán mutatósak, és pár perc alatt elkészítheted.

Így készítsd el: Fújj a hajadra nedves hidratáló sprayt, majd szárítsd meg úgy, hogy közben formázz hullámokat egy körkefe segítségével. Egy 3 centi átmérőjű hajsütővassal készíts hullámokat, az elől lévő frufru részt pedig font be parkettafonással, és rögzítsd hátul egy csattal a fonatot.

Francia fonat konttyal
A fejtetőn elhelyezett konty idén nyáron nagyon divatos, és igazán mutatós, ha egy romantikus francia fonattal kombinálod.

Így készítsd el: Ezt a frizurát lehetőleg ne frissen mosott hajból készítsd el. Mielőtt nekifogsz, fújj egy kevés hajformázó sprayt a fürtökre, majd használj hajszárítót, hogy a terméket felszívják a fürtjeid. Szedd két részre a hajad, egy elülső, és egy hátsó részre, majd a fejed tetején az egyik oldalról kezd el a parketta fonást, és haladj átlósan hátrafelé. A fonat végénél készíts copfot a fejed tetején, csavard kontyba, és rögzítsd néhány csattal. Az ujjaiddal kicsit kócold össze a kontyot, hogy rendezetlen hatást kapj.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest