… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Kipróbáltuk a Panasonic csúcs epilátorát! Teszt!

Kipróbáltuk a Panasonic csúcs epilátorát! Teszt!

Nagy kíváncsisággal vágtam bele a felkérésbe, hogy próbáljam ki a Panasonic (nyugodtan mondhatom csúcskategóriás)  epilátorát, ami be kell valljam minden várakozásomat túlteljesítette.

Mert bár rengetegen járunk gyantázni és mindenkinél van otthon egy SOS borotva, azért az epilátor alapkellék minden nő fürdőszobájában, pláne, ha ennyi mindent tud és ennyire praktikus a használata. Szóval, nyaralás előtt, amikor a gyantázásból kimaradt szőrszálak elkezdtek visszanőni, kiderült, hogy hatékonyságában verhetetlen a Panasonic újdonsága.

Teszt alanya: Panasonic ES-EL9A
Legnagyobb előnyei: kétszer hatékonyabb kettős tárcsa 60 csipesszel, így könnyedén megtalálja az első körből (vagy a gyantázásból) kimaradt kisebb szőrszálakat is!

Az epilátor 90 fokban elforduló feje ráadásul teljes mértékben alkalmazkodik a lábad vonalához, így könnyedén elérve még azokat a szőrszálakat is, melyek mondjuk ellentétes irányba nőnek.
A víz sem akadály neki, így fürdés közben is könnyedén tudod használni, ráadásul habszőrtelenítés!!! is lehetséges, ha tusfürdőt teszel a fejébe! Be kell vallanom, nekem ez az opció jött be a legjobban!
Jó tanács: Akiknek kicsi a fájdalomtűrő küszöbe, ezt a módszert próbálja ki és egy életre elfelejti a régi rossz emlékeket!

10 darabos extra kényeztetés: Semmi szőr, extra puha bőr és lábápolás
Azt gondolom, ezek mellett sem lehet elmenni szó nélkül, hiszen az epilátort még használhatjuk extra fejekkel is:

  • láb-és kar szőrtelenítésre
  • hónalj szőrtelenítésre
  • fájdalommentes bikini szőrtelenítésre egy különleges védősapka segítségével
  • egy szónikus dörzsikefe segítségével teljes test hámlasztásra
  • lábápoló fejnek köszönhetően pedikűrre (bőrkeményedések ellen is extra hatékony)

Köszönjük, a kipróbálási lehetőséget a Panasonicnak! Aki egy komplett szépségápolási kisgépet szeretne, ami mindent tud, annak érdemes ezt kipróbálnia! Az biztos, hogy ez az epilátor már  egy mindent tudó szépség kellék, ami alap minden nő életében!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest