… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Kipróbáltuk a Garnier Ultra Doux hajápolókat

Kipróbáltuk a Garnier Ultra Doux hajápolókat

A márka jóvoltából tesztelhettük a legújabb termékeket, a Garnier már eddig is rengeteg csodás samponnal és balzsammal rendelkezett, de folyamatosan bővül és elégíti ki az új igényeket.

Garnier Ultra Doux Citrus zsíros hajra
Kaolin tartalmának köszönhetően nedvszívó tulajdonsággal rendelkezik, a citrussal közösen megalkotott formula könnyen, nehézség érzés nélkül tisztítja és ápolja a fejbőrt, hogy az hosszantartóan szép maradjon.

Mit tud a gyakorlatban?
A zsíros hajat nagyon nehéz kezelni, hisz a balzsamok sokszor még rosszabbá teszik a helyzetet, ezért mi mindig a tarkónktól lefele használjuk csak. A citrus frissítő illata percek alatt rabul ejtett minket, a nagy kánikulában igazi élmény volt vele a hajmosás. Azonnal frissít, a sampon és balzsam együttes használata sokáig tartó tisztaságot eredményez, mi általában háromnaponta mossuk a hajunkat, ezzel a termékkel egy nappal kitolódott ez a szám. Unisex illatának köszönhetően párunkkal együtt is használhatjuk. Szilikonmentes, ezáltal nem nehezít, gyorsan felhabosodik, nem kell belőle sokat használnunk, hogy minden részt elérjünk vele. A balzsam a strand káros hatásaitól is megvédett bennünket, remekül helytállt a klóros medencében és a 40 fokban, hajunk nem száradt ki, puha és fényes maradt.

Garnier Ultra Doux 5 Plants normál, élettelen hajra
Öt gyógynövényt tartalmaz, melyek mind hozzájárulnak a csillogó, gyönyörű hajkoronához. A zöld teának köszönhetően vitalizál, a citrom fényt ad a kopott, sérült hajnak, az eukaliptusz felfrissít a fárasztó, meleg napokon, a csalán könnyedséget teremet, a vasfű pedig puhító és nyugtató hatásáról ismert. Ez a különleges recept segít, hogy az élettelen, gyenge haj visszakapja sugárzó, kifogástalan formáját.

Mit tud a gyakorlatban?
A revitalizáló sampon és balzsam, könnyen, kevés idő alatt művel csodát. Száraz, töredezett hajunkat első mosás után javította, azonnal érezhetővé vált a selymes tapintás. Frissít és fényesít több napon keresztül, ugyancsak nem tartalmaz parabént és szilikont, ezáltal itt is elmondható, hogy nem teszi nehézzé a hajat. Rögtön érezhető a rengeteg gyógynövény és azok jótékony hatásai.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest