… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Készíts jeges csillogású sminket az ünnepekre!

Készíts jeges csillogású sminket az ünnepekre!

Közeleg a karácsony, aminek köszönhetően sorjában jelennek meg a szebbnél-szebb ünnepi sminkkollekciók. A Mac idén igazi téli különlegességgel készült, az új szettet a jégkirálynő meséje, és a fagyos csillogás ihlette. A glitter and ice a karácsonyi és szilveszteri bulik kedvence lesz, és biztosan kiemel majd a szürke tömegből!

A 2011-es Mac Holiday a különleges esték kihagyhatatlan eleme, a kollekció tele van fénnyel és csillogással. A szett tartalmaz különböző csillogó szemceruzákat, csillámló szájfényeket, metál árnyalatokban gazdag szemhéjpúdereket, és paint potokat, fénylő textúrájú púdereket, valamint élénk színekben pompázó körömlakkcsodákat. A kollekció különlegessége a limitált szériában kapható jégcsapformájú ecset. A Mac Holiday  népszerűsítésére a készítők találó módon a világhírű jégkorcsolyázó Johnny Weir-t választották. A szettet összességében egy hófehér, tiszta, ünnepi csomagolás teszi tökéletessé.

Így készíts visszafogott, ünnepi jégkirálynő sminket!
A Snowblodge Beauty Powder egy világos kompakt púder, ami highlightként is használható. Vékony rétegben vidd fel az arcodra, ezáltal a bőröd szép, életteli fényt kap majd. Ezután vigyél fel egy kevés gyöngyházfényű paint pot szemhéjbalzsamot a felső szemhéjadra, ez némileg különbözik a hagyományos szemhéjpúderektől, ugyanakkor hatása diszkrét, és élénk csillogást kölcsönöz a tekintetnek. Krémes állagának köszönhetően nem gyűlik össze a szemhéjráncaiban. Ha erőteljesebb hatást szeretnél, kombinálhatod a „Hold that rose” textúrájú Mac szemhéjpúderrel is. Ezután emeld ki a szemed egy barnás aranyszínű szemceruzával, végül használd a fagyos, gyöngyházárnyalatú rúzst. Ez a smink nem csak karácsonykor, de szilveszterkor is megállja a helyét.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest