… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Dögös vörös

Dögös vörös

A vérbeli londoni lány, és a merész londoni sminkmárka teljesen újraértelmezte mit is jelent menőnek és trendinek lenni. Most Kate és a Rimmel úgy döntött, együttműködésüket magasabb szintre emelik, a szupermodell első alkalommal fejleszti ki saját rúzskollekcióját. 

Kate Lasting Finish rúzsok iránti szeretete hosszú évekre nyúlik vissza, egyszer ugyanis elárulta, a közkedvelt Heather Shimmer árnyalat volt a legelső, amit megvett. A sminkiparba történő belépésével Kate a kultikus klasszikusnak ad egy érzéki kis csavart, melybe belecsempészi saját utánozhatatlan stílusérzékét, és természetes csillogását. Most először, a legendás kényeztető formulát egyedi Fekete Gyémánttal ötvözték, hogy maximalizálják Kate színkollekciójának wow-faktorát. Ez a formula kivételes fényvisszaverő tulajdonságokkal büszkélkedhet, mélységet, valamint intenzitást ad minden árnyalathoz, amelytől megkapják a különleges és igéző Kate Moss erőt.

Az új rúzskollekciójáról beszélve Kate azt mondta: „A kollekció létrehozásánál az az elképzelésem inspirált, hogy olyat alkossak, amely könnyen viselhető, klasszikus árnyalatokból áll, melyeket én is mindig viseltem és szerettem. Az élénkvörösektől a finom rózsaszínig és nude árnyalatokig, mindenki megtalálja a hozzá és alkalomhoz leginkább illőt. Az is nagyon fontos volt számomra, hogy kényelmesen viselhetőek legyenek. Bármit is viselj, biztosan találsz olyan árnyalatot, ami illik hozzá!”
A Lasting Finish Kate rúzskollekció megalkotásában Kate szorosan együttműködött a Rimmellel, hogy egy olyan elegáns, matt fekete csomagolást hozzanak létre, ami tökéletesen képviseli a szupermodell elbűvölő rock’n’roll stílusát. A kollekció rúzsainak ikonikus csomagolását igazán Kate aláírása teszi személyessé, melynek szemkápráztató és feltűnő vörös színe merész eleganciát ad!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest