… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Káprázatos ünnepi sminkek!

Káprázatos ünnepi sminkek!

Csak ámultunk, amikor megismertük az IsaDora ünnepi, stílusosan Golden Edition névre keresztelt sminkjeit! Ragyogó csillogás, csodás rúzsok és persze az elmaradhatatlan sminkpaletta! Tökéletes választás az ünnepekre!

isadora karacsony3Sosem volt ilyen népszerű és divatos a fémes csillogás és az arany, mint napjainkban. A finom kelmék aranyló ragyogását most az IsaDora Holiday Make-up kollekció segítségével a sminkkészítés során is élvezheti . Használja a két különlegesen ragyogó színű Perfect Moisture Lipstick rúzst, vagy az ünnepi arany kiadású Eye Shadow Palette szemhéjpalettát, és tegye különlegessé sminkjével is az ünnepi szezont!

Glitter Lash&Brow – csillámgél
Egy kis tündöklő, glamúros csillogás a szempillákra és a szemöldökre is!
HASZNÁLATA:
Szempillákon:
a csillámgélt használhatod közvetlen szempillafestés után vagy akár magában is. Húzd végig az ecsetet szempilláidon, vagy használd akár csak a szempillák végén.
Szemöldökön: végighúzhatod az ecsetet egész szemöldöködön, vagy használhatod pontszerű mozdulatokkal az egyes területek kiemelésére.

isadora karacsony

 

HOGYAN KÉSZÍTS OMBRE SZÁJFESTÉST?
Ajkaid külső részén használhatod a sötétebb rúzst, és finom átmenettel mosd el a középső rész felé haladva. A világosabb árnyalatú rúzst az ajkak középső részén használd, majd óvatosan zárd össze ajkaidat, hogy kicsit összemosódjanak a színek. Ha még drámaibb hatást szeretnél, válassz egy egészen világos árnyalatot, és párosítsd egy igazán telt, sötét színnel!

Megtalálod a Douglas Parfümériákban!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest