… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Július legjobb beauty újdonságai

Július legjobb beauty újdonságai

Biola homoktövis fényvédő krém spf50+ – very high dermatológiailag tesztelt!
A napozáshoz rendkívül erős fényvédő hatású fényvédő, testre és az arcápoló krém fölé is használható. A napfény okozta ártalmaktól és a mélyrétegi bőröregedési folyamatok mérséklését támogató erős antioxidánsokat és bőrápoló hatóanyagokat, növényi olajokat tartalmazó krém.

Alkalmazása: Vékony rétegben (36-40 g/ felnőtt ember bőrfelülete) a fénynek kitett nedves bőrfelületre visszük a napozást megelőzően 5-10 perccel. Fürdőzés után megújítandó a részben leoldódott ásványi pigmentek védőrétege. Alkalmazása mellett is ajánlott az erős tűző napfényt a dél körüli időszakban kerülni. Kis gyermekeket csak megfelelő napvédő ruházatban, napernyő alatt célszerű napoztatni. A termék ásványi színező anyaga nyomot hagyhat a strandruházaton, de nagyobb mennyiségű mosószerrel kimosható.

Álomszép nyári színek!
Gyorsan száradó körömlakk, mely az alap- és fedőlakk tulajdonságait ötvözve biztosít tartós fedést és csillogást. Sally Hansen Insta-dri pink blink it&peach buzz színekben.


Fogfehérítésre fel!
A nagy teljesítményű Rapid White Bleaching Power Set biztosítja a legerősebb fehérítő hatást hét napon belül. A gél-alapú, kétfázisú technológia. Akár hat árnyalattal is fehérebb fogak 1 hét alatt, hidrogénperoxid használata nélkül.

A Bleaching Power Set tartalmaz továbbá egy fogkrémet is az optikai fehérítés érdekében, melynek köszönhetően a fogaid már az első használatot követően is akár két árnyalattal fehérebbnek látszanak. Ez a hatás átmeneti jellegű.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest