… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Julianne Moore remek választás!

Julianne Moore remek választás!

Julianne Moore a filmek világának meghatározó szereplője, nevéhez tiszteletreméltó filmes karrier kapcsolódik. Megtestesíti a modern nőt: egyszerre természetes, önálló és elkötelezett. Generációkon átívelő szépségének és szilárd meggyőződésének köszönhetően egy rendkívül inspiráló alakká vált. Talán éppen ezért választotta a L’Oréal Paris legújabb Szépségnagykövetévé.

E ragyogó szépségnek az eleganciája és karizmája győzött meg arról, hogy Julianne tökéletes lenne a márkánk Nagykövetének. Ő egy ikonikus színésznő – Hollywoodban is egyedülálló – aki felülemelkedik minden sztereotípián és egy szabad, őszinte és merész nőiességet képvisel – jelentette be CyrilChapuy, a L’Oréal Paris Globális Márkaigazgatója.

Nagy megtiszteltetés, hogy a magam módján közvetíthetem annak a magabiztosságnak a gondolatát, amely a „Mert Ön megérdemli” szlogenhez fűződik. Minden nő megérdemli az időt és a gondoskodást, korától és származásától függetlenül. Ezért is vagyok büszke, hogy képviselhetem a márka öregedés elleni bőrápolóját, amely tökéletes az olyan ötvenes éveikben járó nők számára, akik, mint én, úgy gondoskodnak bőrükről, hogy nem vetik magukat alá kozmetikai sebészetnek! – mondta Julianne Moore. A színésznő egyedülálló filmes tapasztalattal rendelkezik. A sokszínű színésznő a végzet asszonyától a meggyötört anyáig a szerepek rendkívül széles skáláját testesítette már meg, és ugyanolyan meggyőzően játszik a független filmekben is, mint a nagy hollywood-i produkciókban, mivel már karrierjének kezdete óta mindkettőben szerepeket vállalt. Miután nem kevesebb, mint négy Oscar díjra – kettőre a legjobb színésznőért, az Egy kapcsolat végében nyújtott alakításáért, és kettőre mint a legjobb mellékszereplő színésznő a BoogieNights-ban és  Az órákban – és emellett kilenc Golden Globe díjra jelölték, Julianne Moore most elnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat a 64. Emmy-díj kiosztón a SarahPalinként játszott szerepéért, a Jay Roach rendezésében készült Versenyben az elnökségért című filmben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest