… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Január legjobb szépség újdonságai

Január legjobb szépség újdonságai

mark. Gél hatású körömlakk
A mark. Gél hatású körömlakkok hat szemtelenül bájos, virágos árnyalattal bővültek, amelyek már most elhozzák nekünk a tavasz hangulatát. A körömlakkok intenzív ragyogást és tartós színt biztosítanak körmeinknek, mindezt UV lámpa használata nélkül. A még tartósabb eredmény érdekében használjunk a mark Gél hatású fedőlakkot, hogy megóvjuk a lakkunkat a lepattogzástól.

Avon tipp: Lakkozás előtt lehetőség szerint kerüljük a kézkrém használatát, mivel a körömlakk felhólyagzását vagy idő előtti lepattogzását idézheti elő.

 

Egy kis nyár a télben: Biola Sárgabarack fürdőbalzsamSárgabarack fürdőbalzsam - 200 ml
Hatékony és bőrkímélő hidratáló tusfürdő balzsam, érzékeny és extra száraz bőrre. E-, B3 – és C-vitamint, kukoricacsíra és barackmag olajat, hámosító allantoint, valamint vadárvácska kivonatot tartalmaz. Az uborka juice a tartós hidratációt és a birs kivonata, a szőlőlé bioaktív hatóanyagai a további bőrápoláshoz jó előkészítést biztosítanak. Bőrbarát pH-jú fürdőbalzsam.

 

Epoch® Sole Solution® (Lábfejápoló krém)

Az Epoch Sole Solution lábfejápoló egy fiatalító hatású lábápoló krém a durva, száraz vagy repedezett bőrre. Akinek krónikusan száraz, repedezett a bőre a lábfején, és már mindenféle hidratálót kipróbált, javulás helyett gyakran azt tapasztalja, hogy a probléma továbbra is fennáll vagy rosszabbodik. Egy ilyen makacs probléma megoldásához többre van szükség egy egyszerű hidratálónál. Egy olyan termékre, amely a kiváltó okra van hatással. Az Epoch Sole Solution lábfejápoló krém az esőerdő rejtett megoldását hozza el Önnek! Az Epoch Sole Solution Lábfejápolóban megtalálható az őrölt jamaikai szegfűbors (Pimenta dioica), amelyet a közép-amerikai bennszülöttek hagyományosan a makacs bőrpanaszok enyhítésére használnak a száraz, kivörösödött, repedezett sarkakon, lábujjakon és a lábfej oldalán. Az Epoch Sole Solution segítségével – amely sokkal több, mint egy hidratáló -, Önnek újra egészséges kinézetű lehet a sarka, lábujjai és a talpa is. (Nu Skin)

Tavaszváró pasztellek

Kedvenc Epic Lip rúzsaink további négy, erősen pigmentált, leheletfinom, tavaszváró pasztell árnyalattal bővülnek. A továbbfejlesztett, balzsammal dúsított formulának köszönhetően már egyetlen rétegben is nagyon intenzív és tartós színek tündökölhetnek ajkainkon.

Avon tipp: Kedvenc Epic Lip rúzsaink még tökéletesebb felviteléhez válasszunk az új mark. szájkontúrceruzák legközelebb álló árnyalatai közül.


Az élmények legyenek az első helyen!
„Már megint rád kell várni?!” Ez az a mondat, amit a városnézés előtt nem szeretünk hallani. Ahhoz, hogy több időd jusson a szuper programokra, használj minimális sminket! Elég egy leheletnyi CC krém és mellé a kedvenc rúzsod és szempillaspirálod. Az ARTISTRY Ideal Radiance fényvédő CC krém praktikus megoldás, hiszen amellett, hogy tökéletesíti a bőrt, SPF 50 és PA+++ hatóanyaga segít megóvni a káros napsugaraktól. Könnyed, krémes állagának köszönhetően nem tömíti el a pórusokat. Az arcra felvitt mennyiségtől függően az enyhétől a közepesig terjedő fedést biztosít, hogy ragyogó, bőrhiba mentes arcbőrrel vágj neki a kalandoknak!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest