… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Jake Gyllenhaal lett a Calvin Klein új arca

Jake Gyllenhaal lett a Calvin Klein új arca

A Calvin Klein illatmárka leleplezte az ETERNITY Calvin Klein illat új reklámkampányát, amelynek középpontjában Jake Gyllenhaal színész áll.

A kampányfotók elkészítése Willy Vanderperre fotógráfushoz kötődik, és a kreativitását ebben az szerepben is megmutató Gyllenhaal mellett a népszerű Liya Kebede topmodell és a 4 éves Leila gyermekmodell lettek az ETERNITY Calvin Klein új kampányának arcai. Mr. Gyllenhall, Ms. Kebede és Leila szerepelnek a későbbiekben megjelenő ETERNITY Calvin Klein tv kampányában is, amelynek középpontjában az ETERNITY Calvin Klein illatcsaládtól megszokottan a romantika, szerelem, intimitás és elköteleződés állnak. Napjainkban ezek az értékek még inkább különleges jelentőséggel bírnak. A Filmakadémiai-díjra jelölt Gyllenhall megnyerte a BAFTA-díjat a Túl a barátságon (Brokeback Mountain) című filmben nyújtott alakításáért. Legutóbbi munkássága, a Stronger című alkotás, ahol színészi szerepe mellett produceri oldaláról is megmutatkozott, s már a nyitó hetekben nagy népszerűségnek örvend. A film a bostoni maratoni terrortámadás túlélőjének, Jeff Bauman-nak állít emléket. 2016-ban Tom Ford számos kritikát kapott Éjszakai ragadozók (Nocturnal Animals) című alkotásában láthattuk, amely szerepével szintén BAFTA-díj nevezést érdemelte ki.

 

Info: CALVIN KLEIN egy globális márka, amely a merész, progresszív ötleteket és csábító, gyakran minimál esztétikát példáz. A különcsége révén inspirálja követőit, provokatív képi világot és a hagyományos design elemek újra-értelmezésével lobbantja lángra az érzékeket. Az 1968-ban, Barry Schwartz-al alapított, Calvin Klein márka letisztult esztétikájának és innovatív design elemeknek köszönheti Amerika-szerte vezető divatmárka szerepét.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest