… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Izgalmas, merész színek

Izgalmas, merész színek

Farmer ihlette színvilággal, kétféle kékben tündökölhetnek idén télen a szemek és a körmök: az azúr igazán kék, merész és modern, az indigó pedig az eredeti farmerszínnel tökéletes kiegészítése a hétköznapi és fiatalos megjelenésnek. Íme a Springfield őszi sminkkollekciója…

Az izgalmas és gazdag árnyalatok az ajkakon és körmökön tökéletes kiegészítői a hideg idő beköszöntével visszafogottabbá vált megjelenésnek. A boros színek, a vörös és a burgundi nagyon szép, mély hatást kölcsönöznek külsőnek, míg a rózsás tónusok – Rosy és Rosewood – ragyogóan elegánsak. Külön említést érdemelnek az „értékes” színek, a smaragd és a korall, melyeket az ékszerek pazar színei ihlettek.

Deep blue jeans eyes and nails
Farmer ihlette színvilággal, kétféle kékben tündökölhetnek idén télen a szemek és a körmök: az azúr igazán kék, merész és modern, az indigó pedig az eredeti farmerszínnel tökéletes kiegészítése a hétköznapi és fiatalos megjelenésnek.

Tasty kisses, cool nails and rich colors
Az izgalmas és gazdag árnyalatok az ajkakon és körmökön tökéletes kiegészítői a hideg idő beköszöntével visszafogottabbá vált megjelenésnek. A boros színek, a vörös és a burgundi nagyon szép, mély hatást kölcsönöznek külsőnek, míg a rózsás tónusok – Rosy és Rosewood – ragyogóan elegánsak. Külön említést érdemelnek az „értékes” színek, a smaragd és a korall, melyeket az ékszerek Pazar színei ihlettek.

I’m not on a diet!
A Springfield mókás, frissítő ízű és színű ajakbalzsamokat és szájfényeket mutat még be, finom üdítőknek és krémeknek álcázva, kifejezetten a fiatalabb korosztály kedvére. Ízes-színes ápolás az ajkaidnak!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest