… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Itt az újabb BB krém: a Maybelline Dream Fresh – Teszteltük!

Itt az újabb BB krém: a Maybelline Dream Fresh – Teszteltük!

Lassan szinte minden nagy kozmetikai márka polcán találhatunk egy-egy BB terméket, melyek úgy tűnik a szépségipar legújabb slágertermékeivé nőtték ki magukat. Várható volt, hogy a Maybelline is piacra dobja saját fejlesztésű termékét, az új Maybelline Dream Fresh-t, mely 1 lépésben kombinálja az alapozók és bőrápolók hatását a tökéletesebbnek látszó álomszép bőrért!

A Maybelline Dream Fresh BB krém már első szembetűnő pozitívuma, hogy a többi BB terméktől eltérően az alapozóktól megszokott széles választékban, 4 színárnyalatban kapható. A krém a következőket ígéri: összetételének köszönhetően elhalványítja a bőrhibákat, frissíti az arcbőrt, ragyogást kölcsönöz neki, illeszkedik a bőr színárnyalatához, láthatóan simábbá varázsolja, egész napos hidratálást biztosít, olajmentes, és SPF30 fényszűrővel van ellátva.

És a gyakorlatban?
Már rögtön az első használatánál feltűnt, hogy az új BB krém textúrája hihetetlenül kellemes, könnyen eloszlatható, nagyszerű érzés az arcon viselni. Valóban hidratál, selymes tapintást kölcsönöz a bőrnek, és nyoma sincs a maszkhatásnak. Miután felvittük a bőrre érdemes várni egy kicsit, az árnyalata ugyanis elég sokat változik, néhány perccel a művelet után tökéletesen illeszkedik majd a bőr színéhez. Az egyetlen negatívum talán, hogy a fedés tekintetében gyengébben szerepelt, a bőrfelszínt egyenletesebbé varázsolta, viszont aki problémásabb bőrrel rendelkezik annak szüksége lesz egy jó minőségű korrektorra is, hogy elrejtse a feltűnőbb hibákat. Összességében a Maybelline Dream Fresh egy igazán könnyű viselet, a hidratáló hatás egész nap tart, egy-két apró korrekcióval tökéletes választás a hétköznapokra! Ajánlom mindenkinek, aki egy enyhén színezett fényvédős hidratáló krémet keres!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest