… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Ismerd meg a FOREO LUNA fofo-t!

Ismerd meg a FOREO LUNA fofo-t!

 Azt kérdezed: #WhatTheFofo? A kis-okos arctisztító megmondja!

 A világ legnagyobb beauty-tech cége, a FOREO megalkotta az első okos arctisztítót, a LUNA fofo-t, ezzel tovább bővítve személyre szabható bőrápoló eszközeinek sorát. A készülék a megjelölt dm Magyarország üzletekben októbertől kapható!

Amikor szépségápolási rutinról vagy bőrápolásról van szó, azokhoz a termékekhez nyúlunk, amikről feltételezzük, ideális a bőrünknek. A most érkező LUNA fofo azonban egy újabb kategóriát nyit; ez az első mobilapplikációval használható arctisztító készülék. A LUNA fofo a bőrünk vizsgálata után egy személyre szabott arcápolási rutint alakít ki, mindezt pedig egy designos, könnyen használható készülékbe rejtve, elérhető áron.

Szóval, #WhatTheFofo?
A LUNA fofo egy ultra-higiénikus arctisztító eszköz speciális bőrérzékelőkkel, ami egy mobilalkalmazás segítségével készít hatékony elemzést arcbőrünk állapotáról. Az algoritmus személyre szabott tisztítási programokat kínál, megmutatva az egyes bőrtípusokhoz leginkább megfelelő kezelési módot. A #WhatTheFofo kérdésre a kis okos arctisztító készülék adja meg a választ: feltárja előttünk, számunkra milyen az ideális arctisztítási rutin és bemutatja, bőrünk milyen személyre szabott kezelést igényel. És ez a tudás néhány kattintással elérhető a FOREO első, mobilappon keresztül működő arctisztítójának köszönhetően!

Hogyan működik?
A LUNA fofo nem csupán egy minden bőrtípusra használható, puha szilikon sörtékkel rendelkező arckefe, hanem egyenesen a világ legokosabb arctisztító készüléke: a saját fürdőszobánkba hozza el az eddig csak drága kozmetikai szalonokban elérhető bőrelemzés lehetőségét, sőt, az adatokat felhasználva kialakítja a nekünk legideálisabb arcápolási rutint. Az eszköz hátoldalán elhelyezett 24 karátos arannyal bevont érzékelők elemzik a bőr nedvességtartalmát, a bőr állapotát és valódi életkorát. Ezután a LUNA fofo, az egyszerűen használható FOREO mobil applikáció segítségével létrehoz egy személyre szabott bőrprofilt és kialakít egy egyedi arctisztítási programot. A készülék automatikusan beállítja önmagát, így meghatározza az ideális pulzálás típusát, intenzitását, és hosszát is. Ez tehát azt jelenti, hogy teljesen egyedi, személyre szabott arctisztítási programot kapunk! Az okos funkciók mellett a készülék önmagában is hatékony arctisztító. A T-Sonic™ technológiával rendelkező LUNA fofo puha szilikon sörtéi gyorsan száradnak, megakadályozva ezzel a baktériumok szaporodását. A készülék vízálló, két cserélhető AAA elemmel működik, melyek akár 400 használatig is kitartanak – azaz egy teljes éven át!

A FOREO LUNA fofo mellett a FOREO LUNA play plus is októbertől kapható a dm Magyarország üzleteiben! A LUNA play plus kicsi, de erős, melynek hatékonyságát a szilikon sörtéken keresztül a T-Sonic™ pulzáló technológia biztosítja. Eltérés a LUNA fofo-hoz képest, hogy a LUNA play plus nem rendelkezik okos funkcióval.

A FOREO LUNA fofo arctisztító 7 káprázatos színben elérhető, melyek közül mindenki megtalálja a fürdőszobájához és stílusához leginkább passzolót: Aquamarine, Sunflower Yellow, Fuchsia, Pearl pink, Purple, Midnight black és Mint színekben elérhető a készülék.  A LUNA fofo 31.999 Ft-ért, a LUNA play plus 15.999 Ft-ért kapható a dm Magyarország üzletekben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest