… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Invictus &Olympéa Aqua limitált kiadása megérkezett!

Invictus &Olympéa Aqua limitált kiadása megérkezett!

OLYMPÉA, A FÜRDŐK ISTENNŐJE

A rózsaszín márvány falakon pára cseppek csillognak, citrus illatú zuhatagok élesztik újra az érzékeket, és hagynak nyomot a puha bőrön. Hirtelen minden elcsendesedik. Az ajtó kitárul, mintha egy láthatatlan erő nyitná, és Olympéa belép, mint egy királynő, égi lábnyomokat hagyva maga után. Majd elmerül a türkizkék vízben.

PACO RABANNE_OLYMPEA AQUA_STILL LIFERÓZSA ARANY TALIZMÁN
A csiszolt üveg polcon méltóságteljesen helyezkedik el, értékes drágakőként uralkodik. Deres, rózsa arany külsővel, ékszer kupakkal díszítve, nem olyan többé már, mint egy talizmán. Tökéletesen harmonikus, s tartalmazza az illatot, ami olyan érzéki, mint amennyire kifinomult

ISTENI AKKORD
Olympéa ereje tovább hullámzik a friss sós vanília, ámbra és kasmír keverékétől, a vizes illatjegyek kiindulópontjáig. Egy csipetnyi keserű narancslevéllel és a calabriai bergamottal emeli ki a fáklyaliliom megjelenését.

Illatjegyek
Fejjegy: calabriai bergamott, fáklyaliliom
Szívjegy: keserű narancslevél, sós vanília
Alapjegy: kasmírfa, ámbra

FENSÉGES
Az istenek titokzatossága az egységükből adódik. A szerelmi történet beteljesedik két lény között, akik egyformán tiszta eredettel és bájjal születtek. Megszelídíteni Invictus hirtelen spontaneitását, és lecsillapítani kielégíthetetlen vágyát, hogy mindent meghódítson; itt egy nyugodt olimpikon nőre van szükség. Egy nőre, aki szelíd hatalommal bír. Egy királynőre, egy istennőre: Olympéára.

Invictus Aqua: A GYŐZELEM BAJNOKA
Győzelmének csúcsán, Invictus megpihen és egy új kihívást fontolgat. Percekkel korábban, trófeát nyert a mámorban úszó tömeg előtt, akik tompa, de hangos ujjongása a stadionban és környékén is visszahangzik. Két nimfa jeges vízzel frissíti. Lefolyik a hátán, ami még mindig párolog az erős fizikai erőkifejtéstől. Bár továbbra is siker mámorban fürdik, elmerül gondolataiban, és tekintete a távolba mereng. Egyetlen nő jár a fejében: Olympéa.

PACO RABANNE_INVICTUS AQUA_STILL LIFEJEGES TRÓFEA
Megfagyott, vagy felfrissült a hűs szélben? Senki sem tudja, hogy mitől opálos az Invictus új üvege. Mindamellett mindenki látja a trófea mögötti szimbolikus jelentést: egy legyőzhetetlen férfi viseli az illatot.

JEGES ÉS FŰSZERES
Az Invictus Aqua csábító alapját energikus yuzuval (japán citromféle) és grapefruit héjjal gazdagítják, hangsúlyozva a rózsabors erejét. Ezzel párhuzamosan vízi jegyek ölelik az ibolya levél jegyeket. Titokzatosan megnyerő és teljesen ellenállhatatlan. Az új illat a valódi szenvedély eredménye.

Illatjegyek:
Fejjegy: vizes akkord, ibolya levél
Szívjegy: grapefruit héj, frissítő yuzu, rózsabors
Alapjegy: ámbra, guajakfa

HŐSIES
Tekintete bátor, teste kidolgozott, atléta. Minden mozdulata az erőről és a pontosságról beszél. Amikor Olympéa csatlakozik hozzá, foglyul ejti őket a pillanat, egymás tekintete. Érzi a nő jelenlétét a háta mögött, még mielőtt Olympéa a nevét súgta volna: Invictus…

Hozzászólások

Pin It on Pinterest