… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Interjú a francia manikűr atyjával

Interjú a francia manikűr atyjával

Jeff Pink a körömápolás és szépségipar mogulja. A magyar szépségipari piaci szektor meghatározó márkájának atyjaként a lehető leghitelesebb forrás a szakágon belüli innovációk tekintetében, és a sikeres márkastratégia kialakításában.Ahogy ő fogalmazott: „a siker titka, hogy az eredeti ötletet őrizzük meg cégünk fejlődése és növekedése során is. Fontos, hogy sose adjuk fel, állítsunk fel hosszú távú prioritási sorrendet és sose feledkezzünk meg a visszajelzések figyelembevételéről.”

Jeff Pink nevéhez fűződik a francia manikűr kifejlesztése is. A forradalmi ötlet a hollywoodi sztárok miatt született meg, akiknek olyan körmökre volt szükségük, amelyek minden stílushoz, ruhakollekcióhoz és színvilághoz illenek. Az francia manikűr az amerikai diadalút után Franciaországot, a kifutók világát is meghódította. Itt nyerte el végleges formáját és nevét is – a cégalapító francia barátai tiszteletére keresztelte el így a stílust.

Mire kell leginkább odafigyelnünk, ha szép francia manikűrt szeretnénk?
A nagyon precíz és pontos fehér csík kialakítása alapvető. A mi Pointe Blanche márkánk tökéletes erre a  célra.  A precizitás jobb festési minőséget és hibátlan francia manikűrt tesz lehetővé. A vékonyabb ecsettel elkerülhető a pontatlanság és segítségével minimálisra csökkenthetjük a korrekciók szükségességét.

Mi lesz 2012-ben a körömdivat?
A tiszta átlátszó és pasztellszínek visszatértek. Azt szeretem a mostani köröm trendben, hogy az emberek nem félnek kifejezni önmagukat. Izgalmas a körmökben felfedezni új irányvonalakat, új trendeket, új divatirányzatokat. A körömfestés, a vakmerő árnyalatok és dizájnok magukért beszélnek.  Felemelő érzés, hogy az emberek nem csak kulturált kinézetet várnak a körömlakktól, hanem segítségükkel önmaguk kifejezésére, kiteljesítésére találnak módot.

Gondolom, folyamatosan figyeli a sztárok kezeit, manikűrjeit. Ön szerint melyik hollywoodi sztárnak van a legszebb keze, legkifinomultabb ízlése, körmök tekintetében?
Kate Middleton tiszta bézs körmeit milliók csodálják. Cambridge hercegnője a klasszikus festést őrizte meg akkor is, amikor férjhez ment. Kifinomult ízlése sokakra hatással volt, akik emiatt elhagyták a markáns és kihívó színeket egy sokkal visszafogottabb ízlésvilágért.


Mit gondol a mostanában oly népszerű csillámos vagy felragasztható körömtrendről?
A csillogás rendkívül népszerű.  Úgy hiszem ez egy egyszerű, mégis kreatív módja, hogy egy nő kifejezze önmagát és egyedi stílust alakítson ki. Legyetek éberek, mert új kollekciónkban nagy hangsúlyt kapnak majd az új és izgalmas megoldások!

Miért olyan népszerű a francia manikűr? Mi a titka?
A francia manikűrnek nincsenek titkos összetevői, féltve őrzött titkai: a lényeg a klasszikus stílus. A divat változik, de a klasszikus trend örök. A francia manikűr a legsokoldalúbb stílus – tökéletes megoldás egy hétköznapi munkanapra az irodában, de egy esti szórakozás alkalmával is kifogástalanul megállja a helyét. Ráadásul azoknál a nőknél is tökéletes megoldás, akik rohanó napjaik közepette tartós körömlakkra vágynak. A Francia Manikűr ugyanúgy passzol a kifutókra, mint mondjuk a teniszpályára. A klasszikus stílus non plusz ultrájaként az ORLY egy új megoldást is piacra dob, a French FX-et, három egyedülálló termékkel a csomagban. A FOIL FX-et a fémes csillogásért, a Neon FX-et a vibráló és élénk színhatásért és a Cosmic FX-et a szolid megoldásért.

Van kedvenc manikűr tippje olvasóinknak?
A jó manikűr az egészséges körömágynál kezdődik. Mindig ápolnunk kell a körömágyakat az egészséges körömnövekedés érdekében. A Körömágy Olaj + tökéletes ere a célra. Amikor felvisszük a folyadékot, mindig legyen tiszta a körmünk. Használjuk az ORLS Primetime-ot, hogy előkészítsük a köröm felszínét, majd a Bondert az alaprétegre, hogy a lakk tökéletesen tartson. Erre még fessünk rá az ORLY Polishield-del a tökéletes, fényes és ellenálló végeredmény érdekében.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest