… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Intenzív karcsúsító kezelés a cellulitisz ellen

Intenzív karcsúsító kezelés a cellulitisz ellen

Sisley Phyto - Svelt Global

Egy intenzív átformáló és feszesítő hármas hatás, mely kiváló hatóanyagai révén felveszi a harcot a cellulitisszel minden területen, és megszépíti a bőrt:1. Meggátolja a zsíros lerakódások tárolását a sejtekben. Zsírcsökkentő hatóanyagok koktélja harcol a cellulitisz ellen: Keserű narancsvirág kivonat, koffeinnel és Cedrollal vegyítve stimulálja a “zsírolvasztó” hatást, csökkenti a zsírlerakódást a sejtekben. Két új zsírtárolást gátló hatóanyag, koriander mag és keserű narancs mag kivonatai  csökkentik a lipidek zsírsejteken belüli szállítását. Végül a rizs peptid kivonat átalakítja a zsírt energiává.

2. Meggátolja az újabb zsírsejtek kialakulását! Az alak finomítása és a zsírsejtek kialakulásának lassítása céljából a Lótuszlevél kivonat hatóanyagát tartalmazza és az oxidációs stressz elleni harchoz pedig az Akekengi  kivonatot tartalmaz.

3. Meggátolja a lerakódást a szövetekben és csökkenti a vízvisszatartást. A vérerek összeszűkülése lelassítja a mikro-keringést, mely “csípős fájdalmat” okozhat az idegszálakban.
Növényi kivonatok csökkentik a lokalizált felpuffadást: Keserű narancs virág és lótusz levél kivonatai segítik a szöveti áramlást és csökkentik a vízvisszatartást

Hogyan használjuk:
1. A combokon: váltott kézzel simítsuk a térdtől felfelé a csípőkig, majd mély masszírozó mozdulatokkal  dolgozzuk el, javítva a vérkeringést. Ugyanígy járjunk el a karoknál is.
2. A hason és a popsin: kőrkörös mozdulatokkal masszírozzuk tenyerünkkel a középponttól kifelé a csípők felé.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest