… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Inkább az spray kiszerelésű izzadásgátlókat választjuk idén nyáron

Inkább az spray kiszerelésű izzadásgátlókat választjuk idén nyáron

A magyarországi 18-59 éves hölgyek fele használ spray kiszerelésű dezodorokat, de továbbra is sokan nyúlnak a golyós típusúakért is, de az izzadásgátló kristály például nem túl népszerű – derül ki a CD kozmetikai márka és az NRC piackutató felméréséből.

2017. június 30. A német CD kozmetikai márka és az NRC piackutató cég 2015 óta végez reprezentatív felméréseket, annak érdekében, hogy jobban megismerhessük a magyar nők szépségápolási szokásait. Ennek a kutatásnak az egyik fő ága a magyar hölgyek dezodorhasználatának feltérképezése. A 2017-es, ezer fő bevonásával készült felmérés, amiből több mint 500 nő válaszaira támaszkodhattunk, eredményei arra engednek következtetni, hogy ezen a példátlanul meleg nyáron a spray formátumú dezodorok lesznek az izzadás elleni harc fő eszközei.

A 2017-ben végzett kutatás eredményei egyértelműen a spray kiszerelésű dezodorok térnyeréséről számolnak be, a válaszadók 50 százaléka használja ezt a típust. Viszont a golyós termékek elvesztették a két évvel ezelőtti, vezető pozíciójukat, míg 2015-ben a megkérdezett nők válaszai alapján az első helyen végzett ez a típus, addig 2017-ben csak a második helyet sikerült elérniük, a válaszadók 45 százaléka nyilatkozta azt, hogy használ ilyen típusú termékeket is.

Harmadik helyen végzett idén a stift típusú kiszerelés, a válaszadók 38 százaléka választja ezeket a termékeket. A különböző alternatív megoldások, mint például az izzadásgátló kristály, nem kifejezetten kedvelt a magyarországi hölgyek körében: a kutatás rávilágított arra, hogy csupán a 2 százalékuk él ezzel a lehetőséggel idén nyáron.

Fontos megjegyezni, hogy olyanok is vannak, akik mellőzik az izzadásgátló termékek használatát: a kutatásban részt vevők 4 százalék válaszolta azt, hogy egyáltalán nem használ dezodorokat.

cd deoA márka, ami tartja a lépést a fogyasztóival – itt az új CD citrus deo!

A nyári hőségben a citrusos, friss illatok igazi felüdülést jelentenek, ilyenkor nem mindenki szereti az erős, karakteres parfümöket sem. A CD citrus deo spray egy frissítő alternatívát nyújt a harsány illatok helyett.

Amellett, hogy a CD többi női dezodorához hasonlóan ez az illet is alumíniumsóktól mentes és nem hagy fehér foltot a ruhánkon, 24 órás frissességet és védelmet is biztosít az izzadás ellen. A CD Reinheitsgebot tisztasági filozófiájának megfelelően pedig a termék nem tartalmaz ásványi olajat, szilikont, parabént, mesterséges színezéket és állati eredetű összetevőket sem – erre garancia a Vegan Society napraforgós védjegye is.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest