… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Íme, a legújabb hajtrendek egyenesen a kifutókról!

Íme, a legújabb hajtrendek egyenesen a kifutókról!

A Schwarzkopf jóvoltából bepillanthattunk az idei őszi/téli frizuratrendekbe, modellekkel, illetve izgalmas divatbemutatókkal körítve. Lássuk hát, hogy milyen a legújabb divat a hajak terén.

Az Essential Looks Catwalk to Salon 2:2012 kollekcióját teljes mértékben a kifutók ihlették, hiszen rengeteg szakember, nagy odaadással szemléli végig a milánói, New York-i, londoni, párizsi divatheteket, hogy az aktuális trendnek megfelelően hozzák létre a formákat is. Ebben a szellemben végül négy irányzat született meg, az Eccentric Heritage, a 60’s Twist, az Oriental Express és a Neo Couture. Az összes look-hoz két frizura készült, egy a kifutók világára, egy pedig utcai viseletre, így tényleg mindenki megtalálja a magának valót és a fodrászok is kiélhetik kreativitásukat. Az Essential Looks nemcsak egy termékcsalád, hanem egy oktató csomag is, mely lépésről lépésre tanítja a mindig fejlődni kívánó fodrászokat, szakembereket.

ECCENTRIC HERITAGE

60’s TWIST

Steve Hogan, a Schwarzkopf Professional Essential Looks kreatív igazgatója így nyilatkozott:
“Hihetetlenül izgatottak vagyunk az új Essential Looks CATWALK TO SALON kollekció bemutatása miatt. Ebben a szezonban is keményen dolgoztunk azon, hogy még fontosabbá tegyük a növekvő globális közönség számára a kifutók legújabb divatait, hajvágásokat és színeket, de ugyanakkor biztosítottuk a kereskedelmileg fontos, elérhető szalonkinézetet is. A négy bemutatásra váró, évszaknak megfelelően inspirált irányzat, az ORIENTAL EXPRESS érzéki egzotikumától, a NEO COUTURE erős futurisztikus fantáziájáig, a bájosan tiszteletlen ECCENTRIC HERITAGE-on át egészen a 60’s TWIST mintaszerűségéig mindent magába foglal. Ez a kollekció azért jött létre, hogy beindítsa a képzeleted és mindent biztosítson utadon”

NEO COUTURE

ORIENTAL EXPRESSHozzászólások

Pin It on Pinterest