… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Íme a 2013-as frizuratrendek

Íme a 2013-as frizuratrendek

Lehet, hogy nekünk még várni kell a jó időre, viszont a kifutókon már javában beköszöntött a tavasz. Megmutatjuk nektek, hogy a következő szezonban milyen hajköltemények lesznek menők.

Pántok és kiegészítők minden mennyiségben
A tavaszi hónapokban a hajkiegészítők is előtérbe kerülnek. Egy különleges csattal vagy éppen egy kendővel feldobhatod megjelenésedet. Ehhez a frizurához nem kell nagy kézügyesség. Egyszerűen feltűzöd a hajzuhatagod, esetleg kontyot készítesz, majd rögzíted hajcsattal és hajlakkal. Utána fogsz egy fejkendőt és átfonod hajadon és masnit kötsz rá. Ez a frizura egyszerre nőies és mégis bájosan kislányos.

Az örök klasszikus: konty
Ami a kontyokat illeti, visszatérnek a 90-es évek vonalai. A fejtetőről a tarkóra kerülnek, romantikus stílusban.  Nem kell a tökéletességre törekedned, hiszen épp az a lényeg, hogy kissé kócos, laza kontyod legyen. Csak annyi a dolgod, hogy csigába tekerd a lófarkadat, amihez egy csavarintás is elég. Hullámcsattal rögzítsd, majd hajlakkal fixáld. A kiálló hajvégekkel most nem kell bíbelődni, hagyd őket szabadon. Nem baj, ha kusza a végeredmény, sőt, pont ez a cél a játékos, romantikus megjelenés kedvéért.

Jennifer Lawrence is a konty mellett voksolt az idei Golden Globe díjátadón

A szexi hullámok mindig divatosak lesznek
Szerencsére a szexi hullámok sosem mennek ki a divatból. Most sincs ez másképp, hiszen a tavaszi szezon egyik fő kedvence lesz. Frissen mosott hajadra, kenj diónyi göndörítő habot. Hajtsd le a fejed, és alulról nyomkodd meg a hajad törölközővel, majd ugyanebben a pozícióban szárítsd meg diffúzoros hajszárítóval. A kócosan hullámos textúrát, illetve a szélfútta hatást úgy érheted el, ha szárítás közben a kezeddel is picit megnyomkodod a hajad alulról felfelé haladva, majd az ujjaiddal összekócolod, összerázod a tincseidet.

Taylor Swift is így hódított az MTV EMA-n 2012-ben

Örök kedvenc: Lófarok
A hátul megtűzött frizurák és a modern lófarok is szintén nagyon trendik lesznek tavasszal. Nemcsak a kontyok kerülnek a tarkóra, hanem a lófarkak is. Ehhez a frizurához tükörsima hajzuhatag kell. Ha hajad nem természetesen egyenes, akkor kenj egy kevés hajkiegyenesítő krémet frizurádra, majd vasald ki alaposan. Tarkódon fogd össze szorosan, majd rögzítsd hajgumival. Egy elegáns fekete szalaggal is átkötheted lófarkad, így nagyon kifinomult hatást kelt ez az egyszerű frizura.

Fonatok minden mennyiségben és stílusban
A hajfonatok örök visszatérők a frizuradivatban. Lehet szó sok, vékony fonatról, vagy akár egy nagy, lófarokfonatról. Elkészítésük nagyon egyszerű, hiszen mindenki tud fonni. Egyszerűen kösd alacsony copfba hajad, rögzítsd hajgumival. A lófarkadat fond be a neked tetsző fonótechnikával, majd ezt szintén hajgumival rögzítsd. A frizura lényege, hogy laza, kissé kócos legyen, ezért egy tupírfésűvel lazítsd meg a copfod, és a hajfonatot is. Ha kész vagy rögzítsd hajlakkal és koronázd meg egy kis hajfénnyel.

A New York Fashion Week egyik legkedveltebb frizurája, Tory Burch 2013 tavasz

Farkas Adrienn

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest