… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Ilyen gyors és természetes még sosem volt az otthoni hajfestés!

Ilyen gyors és természetes még sosem volt az otthoni hajfestés!

Hajszínt változtatni igazán izgalmas kaland, amit legtöbbször a kíváncsiság és a trendkövetés inspirál, vagy olyan praktikus okok állnak a hátterében, mint az őszülés és a vágy a megújulásra.

A hajfestésre sor kerülhet a fodrásznál vagy otthon, ez utóbbi a Biokap újdonságának köszönhetően nagyságrendekkel egyszerűbbé, és ezzel egy időben nagyszerűbbé tehető. Amellett, hogy semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, kizárólag természetes összetevőkkel és organikus kivonatokkal készült, a hajat pedig olyan értékes alkotóelemekkel kényezteti, mint az E-vitaminban gazdag, tápláló argánolaj.

Otthoni hajfestés extrákkal

Az otthoni hajfestéstől sokakat visszatart az azzal járó macera: a hosszas előkészítés, a gyakorlat nélkül bonyolult felvitel, a várakozás, majd az alapos öblítés. A Biokap új, 16 árnyalatban elérhető, csepegésmentes állagú rapid hajfestékének mindössze 10 percet kell adnod, és máris kész az új, ragyogó hajszíned, tökéletes ősz haj fedéssel és a lenövés megszüntetésével.

A Biokap Nutricolor Rapid tartós hajfesték használatával nemhogy nem károsítod, de még kényezteted is a hajadat! Az argánolaj mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat, ami igencsak ráfér a hajkoronádra, ha korábban hagyományos, vegyi anyagokban bővelkedő festékkel tettél szert a hajszínedre.

Az argánolajnak köszönhetően élettelivé válik a fakó és fénytelen haj, tapintása pedig puhább és selymesebb lesz. Az igénybe vett, töredezett, száraz és göndör hajtincsek is könnyebben kezelhetővé válnak, a károsodott haj szemmel láthatóan megszépül. Kevesen tudják, ám annál többen fogadják örömmel a hírt, hogy az argánolaj az egészséges, erős haj növekedéséhez is hozzájárul, hosszabb távon tehát dúsabb is lehet a hajkoronád.

A gyorsan ható hajfesték másik különleges összetevője az exkluzív Tricorepair® komplex, amely védő, szerkezetátalakító és regeneráló hatást fejt ki. 

Természetes szépség természetes összetevőkkel

A Biokap Nutricolor Delicato Rapid hajfestékekben nincs: 

 • Erősen irritáló hatásáról ismert ammónia, ami gyakori használat esetén komoly kárt tehet a hajadban
 • Gyakran allergizáló rezorcin, nikkel és szintetikus illatanyag
 • A hajat elnehezítő és erőtlenné tevő szilikon
 • A viszketést, bőrpírt, hólyagosodást, sőt hajhullást is okozó PPD, azaz parafeniléndiamin
 • Az egészséget hosszú távon komolyan veszélyeztető, leginkább tartósításra használt parabén

Különösen érzékeny bőrűek és vegánok számára is ajánlottak, ennek ellenére hajfestés előtt 48 órával érdemes elvégezni a bőrérzékenységi tesztet!

Legyél profi az otthoni hajfestésben!

 • Az egyik leggyakoribb hiba, amit az otthoni hajfestés során elkövethetsz, a rosszul megválasztott árnyalat. Ha nem, vagy csak nehezen tudod eldönteni, hogy melyik szín illik hozzád leginkább, próbálj ki egyet az ingyenesen elérhető applikációk közül, amelyeket kimondottan erre a célra fejlesztettek ki.
 • Mielőtt nekilátsz a hajfestésnek, mindig olvasd el figyelmesen a használati utasítást, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések munka közben. Az ott szereplő lépéseket mindig tartsd be, így biztos lehetsz benne, hogy lenyűgöz majd a végeredmény.
 • Ha valamilyen sérülés van a fejbőrödön, sem a hajszínezés, sem a hajfestés nem ajánlott, minden esetben várd meg, hogy meggyógyuljon! Igaz, hogy a natúr és organikus összetevők kíméletesen teszik a dolgukat, mégsem szerencsés hajszínt váltani akkor, ha nem örvend tökéletes egészségnek a fejbőröd.
 • A festést, különösen ha a hajad lenőtt, mindig a hajtőnél kell kezdeni, s onnan kell

haladni a hajvégek felé.

 • Ha nemcsak a hajad, de a bőröd is festékes lett, még azelőtt távolítsd el, mielőtt

megszáradna! A probléma megelőzhető, ha homlokodat és nyakadat bekened valamilyen zsírosabb krémmel.

 • A szemüveget, fülbevalót és a nyakláncot jobb, ha leveszed a hajfestés előtt, nehogy

azok is új színt kapjanak!

 • Ha világos a bőröd, a szemed és a szemöldököd, válassz visszafogottabb, világosabb

színeket, a sötétebb haj inkább a sötétebb alapszínekkel rendelkezőknek ajánlottak –

gondolj csak bele, milyen hatást kelt a szőke haj fekete szemöldökkel, vagy a

padlizsánvörös szőke szemöldökkel…

 • Jó, ha tudod, hogy a világosabb színek fiatalítanak, így ha szeretnéd véka alá rejteni az évek múlását, ezek között az árnyalatok között keresgélj!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest