… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Így készülj fel egy mini nyaralásra!

Így készülj fel egy mini nyaralásra!

Mindegy, hogy a májusi hétvégét a parton, a hegyekben vagy a fűben, piknikezéssel töltöd – szükséged lesz néhány dologra, amivel felejthetetlenné és zökkenőmentessé teszed ezeket a napokat.

Beautiful young women choosing clothes and packing suitcases for travel, packing luggage concept

Egy tavaszi hétvége remek alkalom arra, hogy elmerülj a kedvenc könyvedben vagy meghallgasd a kedvenc számaidat. Ha a legjobb barátaiddal utazol, egyértelműen olyan játékokra van szükség, amit többen is lehet játszani: kártya, scrabble vagy bármilyen más táblajáték, ami garantálja, hogy jól mulassatok és összerázódjon a csapat. Ha azt tervezed, hogy kifekszel a rétre egy jó könyv társaságában vagy csak zenét hallgatni, szükséged lesz néhány dologra, ami az elővakációdat teljesen zökkenőmentessé varázsolja. Amikor nagyon süt a nap, jól jöhet egy napágy, egy kalap, egy napszemüveg, egy kis napvédőkrém valamint szúnyog- és kullancsriasztó. Ha jól felkészülsz, semmi sem tud majd meglepni és ahelyett, hogy a szúnyogok elől bujkálnál, nyugodtan elmerülhetsz a kedvenc könyvedben vagy zenédben.

A maximális élmény érdekében ne felejtsd el, hogy ha a bőrödet hosszabb ideig napsugárzásnak vagy szélnek teszed ki, annak negatív hatásai is lehetnek. Ezért figyelj oda az egészségedre és használj hidratáló termékeket. Kevesen tudják, de a testápolók és a fényvédő krémeken kívül a megfelelő tusfürdő kiválasztása is nagyon fontos. A CD termékeinek gyengéd összetételüknek köszönhetően nem szárítanak és a leégett, irritált bőrre is jótékony hatást gyakorolnak. Így nem csak tiszta, de egészséges és selymes is lesz a bőröd.

Sven Munke, a Lornamead szépségápolási szakértője szerint arra is érdemes figyelni, hogy ne csak akkor foglalkozzunk a problémákkal, ha már rosszul érezzük magunkat a bőrünkben. Különösen igaz ez a melegebb évszakban. A pH- bőr semleges CD dezodorok és tusfürdők folyamatosan biztosítják a komfortérzetünket, így ezek használatával nem fog felkészületlenül éri minket az időjárás, legyen akármilyen forróság is.

Különösen akkor kell vigyáznod, ha imádod a szabadidődet a természetben tölteni és megörökíteni minden pillanatodat. Az ilyen kirándulások remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy különleges madarakat, virágokat vagy más természeti jelenségeket figyelhess meg. Ne feledd, a távcső egyenesen kötelező a természet szerelmeseinek, ugyanúgy ahogy a megfelelő szépségápolási szerek is…

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest