… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Időtlen és egyszerű – a balerina fonat

Időtlen és egyszerű – a balerina fonat

A nyári melegben szó szerint nem tudsz mit kezdeni a hajaddal? A hajfonatok manapság újra reneszánszukat élik, és mi most két, nagyon gyors frizura elkészítését is megmutatjuk neked! Azért a klasszikus, óriáshullámokkal bolondított napszítta sörényről sem feledkeztünk meg!

A frizurák elkészítésében Sally Brooks volt segítségünkre. Sally a London Hairdresser of the Year háromszoros bajnoka, és ezáltal a brit fodrász közösség elismert tagja. Olyan híres divattervezők felkérésére készített frizurákat, mint Alexander McQueen, és rendszeresen kreál hajkölteményeket a vezető divatmagazinok számára. Ő a NIVEA nemzetközi hajstylistja 2008-óta.

 1. lépés: Válassz el középen egy részt a hajadból, és tűzd meg egy hajtűvel. Ezzel a tinccsel később fogunk foglalkozni.
2. lépés: Kezdd el a haj fonását egyik oldalon, közvetlenül a fül mögött.
3. lépés: A fonás során, ahogy haladunk körbe, vegyünk fel egy-egy tincset, fogjuk a hajfonat középen lévő tincséhez, és folytassuk a fonást…4.
4. lépés: …egészen addig, amíg körbeérsz, és eléred a kezdő pontot.
5. lépés: Ha körbeértél, tűzd meg a fonatot az elsőként összefogott hajtincsek alatt.
6. lépés: Most vedd ki az első pont szerint letűzött részből a csatot, és egyszerűen fond be.
7. lépés: Ezt a fonatot is tekerd körbe a fejed körül, majd rögzítsd hullámcsattal.
8. lépés: Kicsit húzgáld szét a fonatokat, hogy a haj dúsabbnak látsszon, és pihésnek, mert ez adja ennek a stílusnak a báját.

Sally tippje: Ez a frizura klasszikus, mégis modern és bájos. Sokkal bonyolultabbnak tűnik az elkészítése, mint valójában! Érdemes próbálkozni vele, mert tökéletesen passzol bármilyen nyári programhoz. A hosszú haj ápolásához használj NIVEA Long Repair regeneráló sampont és balzsamot, mert intenzíven ápol, és selymessé, könnyen kezelhetővé teszi a hajat!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest