… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hosszan tartó metálos csillogás a szemeidnek

Hosszan tartó metálos csillogás a szemeidnek

Idén ősszel ismét reflektorfénybe kerültek a fémes ragyogású sminkek. Az Essence New in Town kollekciója éppen ez ezért a hideg idő beköszöntével kifejezetten must-have daraboknak számítanak. Intenzív élénk színek, lágy matt sminkek, fényes textúrák, és könnyed formulák jellemzik a termékeket. A szemet gyönyörködtető effekteknek hála minden szem rád szegeződik majd!

Az Essence New in Town trendkiadás izgalmas termékei eljuttatnak minket a világ legtrendibb városaiba, ahol a kreativitás nem ismer határokat. Az egyes kozmetikumok elhozzák a nagyvárosi érzés vibrálását és divatos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. A kollekció által kibővült a Stay all Day hosszan tartó krémes szemhéjfesték család, és három új gyönyörű árnyalat került a gyűjteménybe. Egyszer felviszed és még mindig, mindig, és még mindig tart. Erősen pigmentált színeivel a stay all day hosszan tartó szemhéjfesték igéző tekintetet és metálos csillogást ad. Krémes textúrájuk tökéletes fedést ígér, és nem gyűlik össze a szem redőiben.

És a gyakorlatban?
Az Essence jóvoltából a Stay all day hosszan tartó szemhéjfestéket mi is leteszteltük. A krémes állagnak hála a festéket könnyű felvinni, egyenletesen oszlik szét a szemhéjon, és nem gyűlik össze a szem redőiben. A reggeli sietségben a legjobb barátunk lehet. Kis tégelyből akár ujjal is felvihetjük. Könnyedén át lehet alakítani reggeliből estivé. Reggel a mozgószemhéjra vidd fel, este pedig a külső szemzugba használjunk egy sötétebb színt, majd dolgozd össze, és már kész is a tökéletes téli smink. Elég gyorsan szárad, így felvitel után néhány perccel már nehéz alakítani rajta. A szemhéjfesték egész nap tartott primer segítsége nélkül is, a tökéletes hatás érdekében azonban vigyél fel rá egy keveset hasonló színű szemhéjpúderből, így biztosan nem fog csíkozódni, vagy maszatolódni.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest