… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hollywood kaméleonja

Hollywood kaméleonja

Drew Barrymore Hollywood kaméleonja, aki mindig képes a megújulásra és ezzel mindig meglep bennünket. Stílusa hihetetlenül változatos – „lány a szomszédból”, „elegáns nő”, „pajkos kislány”. Idén azonban megmutatta, hogy igazi szexi vadmacska is tud lenni. Lessük el, hogyan!

Drew már kislánykora óta rivaldafényben él, talán ezért nem áll távol tőle a megújulás. Pontosan tudja, Hollywoodban muszáj folyton változtatni, hogy az érdeklődés középpontjában maradhasson. De nem csak ezért szeretjük. Ő olyan nő, aki elfogadja magát, nem kezd esztelen diétákba, csakhogy nádszálvékony legyen, fontosnak tartja az egészséges életet, ugyanakkor szereti azt élvezni is.

Végignéztük az elmúlt öt év Drew-ról készült képeit és egyértelműen megállapítottuk, hogy a 2010 januári Golden Globe frizurája volt a legjobb! A színésznő egyszerűen ragyogott égszínkék John Galliano ruhájában, haja pedig a legújabb trend szerint volt elkészítve: az abszolút 60-as évek nagy, glamour-os tincsei Marilyn Monroe stílusában.


Drew tippje: így készíts szexi frizurát
Első és legfontosabb: végy egy hajsütő vasat! Ezzel tudod ugyanis a legtartósabb loknikat elkészíteni.Mosd meg a hajad, (1) majd szárítsd meg. Félig vizesen, lehetőleg előrehajolva, használj hajtőemelő (2) és volumennövelő készítményeket. Permetezz hajadra göndörítő sprayt, ez biztosítja hajszerkezetednek a megfelelő nedvesség utánpótlást, így a hajsütő okozta károsodást is elkerülheted.

Ha megvagy a fürtökkel, válaszd szét a tincseket ujjaddal, és alulról kezdve tupírozd át frizurád. Ha nem akarod, hogy a loknik látszanak, csak a haj volumenét akarod megtartani, akkor nagyfogú fésűvel átfésülheted, ha azonban a loknikra akarod helyezni a hangsúlyt, akkor ne fésülködj. Végül használj hajlakkot (3), hogy a frizurád tartós legyen.
1. Nivea Bársonyfény sampon
2. Garnier Fructis Style Hajtőemelő Spray
3. Schwarzkopf Taft Glatt & Glossy hajlakk

Drew arckarakteréhez ez a vállig érő szőke haj illett a legjobban

Drew tippje: Így tartsd magad formában
Hosszú ideig vegetáriánus volt, azonban mára visszatért a húshoz. Ennek ellenére remek az alakja, egészséges és fitt. Ő a mozgásra esküszik, de persze odafigyel a táplálkozásra is. Előszeretettel fogyaszt bio ételeket, de a legfontosabbnak azt tartja, hogy nagyon kevés szénhidrátot fogyasszon. Imádja a kávét és a kólát is, ha lehet azonban mindkettőből a cukormentes változatot választja.
„Szeretném azt mondani, hogy van csodamódszer, de azért ez elég unalmas lenne. Mindig is utáltam azokat az embereket, akik azt állították, hogy helyes étkezéssel és a megfelelő edzéssel tudsz csak lefogyni, de most már egyetértek velük. Én is egy vagyok közülük.” Drew heti háromszor, négyszer edz egy héten. Imád gyalogolni, úszni, jógázni és kedvence a Pilates. Hogy ne unatkozzon, két személyi edzője is van, akik kitalálják, mi neki a legjobb. „Az, hogy lefogytam, önbizalmat adott nekem és büszkeséggel tölt el, de nem törekszem arra, hogy 0-ás méretű legyek. Ne aggódjatok miattam, én sosem leszek ennek a hülyeségnek az áldozata.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest