… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hogyan válnak a hollywoodi sztárok még szebbé éjszaka?!

Hogyan válnak a hollywoodi sztárok még szebbé éjszaka?!

Amikor reggel felkelünk első dolgunk, hogy megmossuk, majd hidratáljuk az arcunkat… na de mi a helyzet lefekvés előtt? A legnagyobb sztárok állítják éjszaka szépülünk igazán.

Elisha Cuthbert alapjai
A színésznő szerint teljesen rajtunk múlik, hogy mennyire öregszünk gyorsan. „Nagyon fontos az étkezés. Én rengeteg zöldséget fogyasztok, ami szerintem ahhoz kell, hogy a bőröm smink nélkül is ragyoghasson.” -árulta el Elisha, aki azt is hozzátette a természetesség a legfontosabb. „Az éjszakai arcápolásnál csak annyi kell, ami alapvető. Arctisztító, tonizáló és persze egy vitaminos éjszakai arckrém!”

Kim Catrall a hidratálásra esküszik
„Hidratáló! Hidratáló! Teljesen hidratáló-őrült vagyok! Na és persze egy tíz perces szemkörnyék masszírozás! Nekem ez mindig segít!”

Fotók: http://www.hbo.hu

Nicky Hilton öregedésgátlója
Amikor egy szépségpéldaképről van szó, az örökösnek nem kell sokáig keresgélnie. „Édesanyámnak van a leghibátlanabb, legtökéletesebb bőre.” Így hát nem is kérdés, hova fordul bőrápolási tanácsokért: „Anyukám olyan 19 éves kora óta öregedésgátló krémeket használ, én pedig 20 évesen kezdtem el. Soha nem lehet elég korán kezdeni.”

Hayden Panettiere a tisztaságra szavaz
A Hősök sztárja felfedi a saját kedvenc módszerét, amivel széppé teszi bőrét: a tökéletes tisztaság a titka. „Mindig 100 százalékig megbizonyosodom róla, hogy nem maradt rajtam smink. Soha nem alszom sminkelve. Valaki egyszer azt mondta, minden nap, mikor nem mosom le a sminkem, hét napot öregszem.”

Kim Kardashian selymes titka
A valóságshow sztár a Kardashian családi titok segítségével szépíti bőrét alvás közben. „Azt hiszem, mindannyian szatén párnán alszunk, ami abban segít, hogy ne legyél olyan „gyűrött” reggel.”

Hozzászólások

Pin It on Pinterest