… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hogyan válasszunk színes szempillaspirált

Hogyan válasszunk színes szempillaspirált

A színes szempillaspirál újra nagy divat. Kék spirált már láthattunk például Stella McCartney legújabb, 2012- es őszi- téli kollekciójának bemutatóján, de számos más divatbemutatón és sminkkollekcióban is hódítanak idén a színes pillák. Azonban, mivel egy színes szempillaspirál akaratlanul is figyelemfelkeltő, nagyon fontos odafigyelni, arra, hogy a megfelelő színt és márkát válasszuk. Ha megfogadod alábbi tippeinket, biztosan nem fogsz melléfogni!

 A szemed színéhez megfelelő színt válaszd! Ezzel a kis trükkel megnyitod, és kihangsúlyozod a szemeidet, gyönyörű, igéző tekintetet varázsolhatsz egy pillanat alatt, hiszen a megfelelő szín kiválasztása erősíti a szemet. A barna vagy mogyoróbarna szeműeknek tökéletes választás a kék vagy a lila, míg a kék szeműeknek a kék, a zöld szeműeknek pedig a zöld szín a leginkább ajánlott viselet.

Válassz jó minőségű terméket! Bár a színes szempillaspirál az idei év nagy divatja, a nagy és megbízható márkák közül mégis kevesen kínálnak belőlük, pedig korábban például az Estée Lauder és a Louis Vuitton is rendelkezett számos darabbal kollekcióiban. A MAC azonban most sem hagyott minket cserben, az énekesnő, Beth Dittoval való közös együttműködésük eredménye a kék, a lila és a bordó színű spirál. Azért is fontos, hogy márkás spirált válasszunk, hogy elkerüljük az elkenődést, a csomósodást, valamint könnyen megszabadulhassunk a nap végén a nem kívánt festéktől.

A színes szempillaspirált a legjobb önmagában viselni, hiszen így adja vissza leginkább szemünk színét és alakját. Hétköznapi viseletként akár ennyivel be is érhetjük. Azonban ha buliba készülünk, vagy egyszerűen csak még színesebb szemeket szeretnénk, akkor tökéletesen kiegészíthető azonos színű, vagy akár fekete szemceruzával, illetve hozzá illő szemhéjpúderrel. Azonban arra érdemes figyelni, hogy a szemhéjpúder ne legyen teljesen azonos a spirállal, mert úgy kiolthatja annak hatását, érdemes csak árnyalatban hasonlót, vagy akár egy semlegesebb színűt választani.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest