… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hogyan legyél strandra kész? Negyedik lépés: önbarnítók helyes használata

Hogyan legyél strandra kész? Negyedik lépés: önbarnítók helyes használata

A nyár beköszöntével, mindenki gőzerővel barnulni akar, idén az idő se kedvez nekünk, hiszen gyakran ered el az eső. Ilyenkor egyértelmű, hogy mesterséges barnításhoz folyamodunk, hiszen nincs más választásunk, de sokan esnek abba a hibába, hogy nem megfelelően alkalmazzák az egyes termékeket.

Önbarnítók
Akit viszont aggasztanak a káros UV sugarak azok használhatnak különböző barnító krémeket is, ezek is igényelnek némi odafigyelést, hiszen nem megfelelő használatától bizony nem barnák, hanem foltosak leszünk. Egyszerű praktikák betartásával könnyen, egyenletes bronz bőrt varázsolhatunk magunknak. Még mielőtt elkezdenénk magunkat kenni vele, szépen tisztítsuk meg a bőrünket radírozás segítségével. Mindenképpen szőrtelenítsünk előtte, hiszen, ha utána borotválkozunk, leszedhetjük a barnított felületet, arról nem is beszélve, hogy ezek a krémek megfoghatják a szőrt, ezzel megerősítve a színét. Amennyiben nem szeretnénk otthon bajlódni ezzel, hazánkban is megtalálhatóak a spraykezelések, amik hamar, szép színt eredményeznek.

Photoderm Önbarnítő spray, Bioderma; Önbarnító krém, 3900 Ft, Vichy; Honey Bronze bronzosító szárazolaj, 6190 Ft, The Body Shop;

 

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest