… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hódításra kész a Beautyblender!

Hódításra kész a Beautyblender!

Megérkezett Magyarországra is az Amerikát és Európát már meghódító Beautyblender sminkszivacs, mely egyedi formájával és anyagával egyszerűvé és látványossá teszi a sminkelést.
A Beautyblender megalkotója Rea Ann Silva, Hollywood egyik legfelkapottabb sminkmestere. 20 éves sminkes tapasztalata segítette a tökéletes forma kitalálásában. A Beautyblender egy tojásdad alakú szivacs, melynek szélesebb, kerekebb végével a nagyobb felületeken lehet dolgozni, mint az orcák, homlok, áll. Míg keskenyebb vége a nehezen megközelíthető helyeken használható orr alatt, száj fölött és a szem környékén. Nincsenek éles sarkai, teljesen illeszkedik az arc felületéhez. Speciális anyagból van, mely tapintásra velúros hatású, de lényeges tulajdonsága, hogy nem szívja magába az alapozót, ezért sokkal kevesebb mennyiség kell az arc fedésére. Használható szárazon és nedvesen is. „Édesanyaként, vállalkozóként és kozmetikusként számos év sminkelési tapasztalattal tudom, hogy a legtöbb mai nő roppant elfoglalt. Ezért ők gyors és hatékony szépségápolási eszközöket keresnek.” – vallja Borsche Annamária, a Szépleszel.hu webshop tulajdonosa, a Beautyblender hazai forgalmazója. A Beautyblender mindezen kívánalmaknak eleget tesz. Ezért nem meglepő, hogy a Beautyblender a profi sminkeseket is meghódította már világszerte. Számos nemzetközi díjjal büszkélkedhet, Amerikában az Allure magazin Best Of Beauty Award Winner szépség díjasa lett, míg Lengyelországban, 2011-ben megkapta az In Style magazin Winner of Best Beauty Buys díját.

Speciális sminkszivacs egyes kiszerelésben, tartóval, 4990 Ft

A Beautyblender 2011. október 18-tól kapható Magyarországon a Szépleszel.hu webshopban. A Szépleszel.hu webshop hazánkban egyedülállóan olyan prémium kozmetikumok forgalmazására szakosodott, melyek eddig kiskereskedelmi forgalomban nem, vagy csak elvétve voltak kaphatók. Így ma már mindenki számára, kényelmesen, otthonából elérhetőek. A tulajdonosok kiemelt hangsúlyt fektetnek a szépség mellett az egészségmegőrzésre is, így csak olyan termékeket forgalmaznak, melyek nem tartalmaznak egészségre káros összetevőket, számos termékük natúrkozmetikum. A webáruházban kapható márkák önmagukért beszélnek: Kaviczky, Christian Breton, Germaine de Capuccini, Algotherm, Simply Organic, AA Prestige, Artdeco, Remington, Babyliss, Amber Sun, Daylong, X-epil. www.beautyblender.hu

Hozzászólások

Pin It on Pinterest