… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Happy Holidays

Happy Holidays

A Lancôme a megszokott tavaszi és őszi kollekción felül idén ősszel egy exkluzív kollekcióval is megörvendeztet bennünket. A Happy Holidays névre keresztelt kollekcióval a Lancôme örömmel támogatja emblematikus nagykövetének, Kate Winsletnek a Golden Hat Alapítvány segítésében végzett elkötelezett munkáját.
A Golden Hat Alapítvány egy nonprofit szervezet, amely céljául tűzte ki, hogy világszerte segítsen leküzdeni az autisták előtt álló akadályokat és olyan környezetet teremtsenek számukra, ahol önálló és teljes értékű tagjai lehetnek a társadalomnak.

 „Elképzelhetetlenül büszkévé tesz az a munka, amit azért végzünk, hogy tudatosságot vigyünk az autista emberek életébe. Hiszem, hogy minden autista embernek meg kell adni a lehetőséget arra, hogy teljes értékű életet éljen.”- vallja Kate Winslet.

A kollekcióban a klasszikus L’Absolu Rouge-ok a rózsaszín különböző árnyalataiban tűnnek fel, illetve újra középpontba kerül a végtelen nőiességet szimbolizáló 132-es érzéki vörös árnyalat. Az új, varázslatosan élénk és vibráló színű rúzsok exkluzív,fekete színű csomagolását az alapítványjelképe, az arany kalap és Kate Winslet arany aláírása díszíti. A rúzsok mellett a Le Vernis körömlakk család is öt új színnel bővül, melyek tökéletesen harmonizálnak a L’Absolu rúzsok színeivel és melyek a szezon kötelező darabjai lesznek. Az alapítvány egyedi jelképét az arany kalapot felhasználva tervezte a Lancôme új kompakt púderét, amely a rózsaszín és az arany színeiben pompázik. A különleges Golden Hat pirosító halvány rózsaszín színének köszönhetően természetes hatást biztosít, míg az aranyfényű pigmentek finoman kiemelik az arccsontot.

A Lancôme exkluzív sminkkollekciója,  a HAPPY HOLIDAYS, 2011. októberétől kizárólag a LANCÔME Szépségszigeten kapható. (WestEnd CityCenter I.em. Millennium udvar 310. 1062 Bp. Váci út 1-3.)
L’ ABSOLU ROUGE 8 500 Ft; LE VERNIS 4 500 Ft;  GOLDEN HAT PIROSÍTÓ 13 300 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest