… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hangsúlyozd ki saját szemszíned! – Teszteltük a Max Factor legújabb szempillaspirálját

Hangsúlyozd ki saját szemszíned! – Teszteltük a Max Factor legújabb szempillaspirálját

Rengeteg szempillaspirállal találkoztunk már, de ilyennel még soha. Szinte észrevétlenül emeli ki szemünk szikrázó színét, nem kell agyon sminkelnünk magunkat ahhoz, hogy szemeink reflektor fénybe kerüljenek, íme a titok!

Eye Brightening Tonal Black dúsító szempillaspirál
A sminkmesterek új innovációja ez a különleges találmány, a fekete spirál fényvisszaverő részecskéket tartalmaz, melyek felerősítik a szem természetes színét, emellett dúsít és hosszabbít is. A Masterpiece-nél megszokott iFX kefék itt is megjelennek, melyek gyönyörűen elválasztják egymástól a pillákat és nem engedik, hogy azok összetapadjanak. Négy árnyalatban kapható a négy leggyakoribb szemszínhez alakítva (kék, barna, zöld, barnás-zöld), melyek eltérő színű mikrogyöngyöket tartalmaznak.

Pat McGrath a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatójának véleménye az új termékről: „Egyszerűen imádom a legújabb szempillaspirálunkat, mely igéző tekintetet varázsol: élénkíti a szemet, miközben dúsabbá teszi a pillákat. A varázslat az összetételében rejlik, a fényvisszaverő részecskék gyakorlatilag úgy működnek, mint egy káprázatosan ragyogó tükör, vagy a legfényesebb gyémánt.”

Mit tud a gyakorlatban?
Első ránézésre egy picit megrémültem, mert kinyitva a tubust lila volt a festék, arra számítottam, hogy felkenve is hasonló meglepetés ér, de nem! Teljesen fekete pillákat eredményeztek, melyek sokkal dúsabbak lettek, valamint olyan hosszúak, hogy a szemöldökömet cirógatták. Először nem is értettem, hogy mi ennek a lényege, de miután belepillantottam a tükörbe láttam, hogy apró lila csillámok teszik ragyogóvá a tekintetemet. Extra tartós, nem ragadtak össze a pilláim, maximálisan meg vagyok vele elégedve, minden tekintetben csodás.

Tipp: Nem muszáj a saját szemszínedhez tartozó festéket választanod, akár variálhatod is őket, kicsit kísérletezve a hatásaikkal, én is kipróbáltam a zöld szemhez tartozót pedig kék a szemem. A cirmos szeműeknek még izgalmasabb lehet, hogy melyik színt emeljék ki egy-egy alkalomra. Ezzel a termékkel szinte játék a sminkelés!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest