… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Hajápolás nyáron is!

Hajápolás nyáron is!

A nyár rohamos beköszöntével nagyon fontos a hajunk megfelelő ápolása. A napsugarak nemcsak a bőrünket, de a hajunkat is károsítják, törékennyé, szárazzá és élettelenné teszik. A Henkel jóvoltából kipróbáltuk a Syoss legújabb termékeit, melyek tökéletessé teszik hajadat!

Szilikonmentes sampon és balzsam
Az ápolást a megfelelő sampon és balzsam kiválasztásával kell kezdeni. Nagyon fontos, hogy szilikonmentesek legyenek, hiszen, így könnyen lemoshatók a felesleges vegyszerek. A szilikon maradványok megtapadnak a hajon, amit nehezen lehet csak eltávolítani. A Syoss két új szilikonmentes termékcsaládot vezetett be (1319 Ft), a regeneráló és dúsító termékek volument adnak a sérült a hajnak, míg a színvédő és dúsító termékek segítenek, hogy hajad gyönyörű színben pompázzon és ne fakuljon ki. Nagy kiszerelésben kapható, így tartós és az egész család használhatja. Nagyon kellemes illatot eredményeznek. Könnyűnek, egészségesnek és frissnek éreztük mosás után a hajunkat.

Szilikonmentes hajpakolás
Segít az eltöredezett, beteg hajnak, hogy újra legjobb formájában ragyogjon. Rendszeres használatával hajad regenerálódik. Nedves hajunkra felvittük a pakolást (1319 Ft), majd 2 percig hagytuk, hogy felszívódjon, majd leöblítettük. Az első használat után éreztük a jótékony hatását. Hajunk sokkal simább, kellemesebb tapintású lett, valamint könnyen fésülhető.

Hajolaj
Nagyon sokan szenvedünk a sérült, töredezett hajvégektől. A Syoss erre a problémára is kitalált számunkra valamit. A Syoss Beauty Elixir Absolute Hajolaj ( 2.039 Ft) hidratálja a száraz hajvégeket. Gyorsan felszívódik a hajban, nem teszi ragacsossá vagy zsírossá. Első használat után érezhető a különbség. Nagyon kellemes mézes illata van, mely sokáig érezhető marad. A haj bármely területén alkalmazható, könnyű védőréteget képez, mely nem terheli le a hajat. Alkalmazható hajmosás előtt, után, de akár a hajápolás befejezéseként és napközben is.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest