… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Gyorsan elkészíthető érzéki sminkek barnaszeműeknek

Gyorsan elkészíthető érzéki sminkek barnaszeműeknek

A barna szempár egy jó sminktől érzéki mélységet kap. Ha szeretnéd még intenzívebbé varázsolni szemeid barnaságát, a most következőkben mutatunk néhány egyszerű sminktrükköt, melyekkel gyönyörű szexi tekintetet érhetsz el!

A barna szemek rengeteg lehetőséget rejtenek, számos szín és stílus passzol hozzájuk. Bizonyos árnyalatokkal azonban még igézőbbé teheted tekinteted, legyen szó akár sötét, vagy világos, sárgás, vagy gesztenyebarna szempárról.

Egzotikus közel-keleti szemsmink
Ha egy különleges estén, vagy partin szeretnél tündökölni, vesd be az arab stílusú sminket, meglátod, ezzel biztosan kitűnsz majd a szürke tömegből! A barna szemek nagyszerűen mutatnak a fekete szemhéjtussal. Húzz vele vonalat a felső szempillák mentén, az alsó szempilláknál pedig emeld ki szemeidet fekete szemceruzával. A lényeg, hogy a külső szemzugnál hosszabbítsd meg a vonalakat, így igéző macskaszemeket kapsz.

Ezután, hogy még inkább a keleties szépség hatását keltsd, vigyél fel olíva, gesztenye, vagy aranyszínű szemhéjpúdert a szemhéjadra. A vonzóbb és titokzatosabb megjelenés érdekében, kombináld  az említett színskála néhány árnyalatát egymással. Fontos, hogy a színek egymásba olvadjanak, a világosabb árnyalatot mindig a szemhéjad közepére vidd fel, míg a gazdag sötét tónust a külső szemzugnál alkalmazd.

Ezeket a szemhéjfesték árnyalatokat mindenképpen próbáld ki!
A sminkelés egyik legfontosabb szabálya, hogy a szemhéjfestéket válaszd meg a szemeid színéhez, és ne fordítva. A lényeg, hogy kiemeld tekinteted természetes szépségét, és hangsúlyozd a meleg barna árnyalatokat. Ne egyezz ki a paletta bármely árnyalatával!

Az olíva-barna árnyalatpárok jól illeszkednek a világos barna szempárhoz, különösen ha bőröd kicsit nap barnította. A megfelelő ruhával párosítva a gazdag kék, sötétkék, és khaki színek is gyönyörűen mutathatnak, főleg, ha ehhez még fekete haj párosul.

Ha világos a bőröd, akkor keresd a világos, hideg színeket, mint a világoskék, zöldeskék, vagy a fukszia. A narancs és rózsaszín árnyalatokat lehetőleg mellőzd, helyette kombinálj olyan árnyalatokat, mint az okker és a bronz, vagy a szürke csokoládéval, és lilával. Utóbbival bánj óvatosan, mert, ha a szemed fehér része nem tiszta hófehér, még inkább kiemeli a sárgás szemfehérjét.

Néhány hasznos tipp zöldes-barna szeműeknek
Bátran használd a következő árnyalatokat, legyen szó akár szemceruzáról, vagy szempillaspirálról: lila, sötétkék, csokoládé, valamint szürke-barna kombináció. Ezután vigyél fel egy lágy, világos szemhéjfestéket a belső szemzugokhoz. Válassz a fehér, krém, barack, vagy arany-ezüst árnyalatok közül. A külső szemzughoz vigyél fel ezután sötétebb ibolyát, lilát, indigót, szürke-barna kombinációt, szürkés kéket, vagy sötét kéket.

A szempillaspirál szabályai
Az ideális szemhéjfestéket egy jól megválasztott szempillaspirál teszi tökéletessé. A mogyoróbarna szemekhez, vagy világosbarna szemekhez válassz sötétbarna szempillaspirált, ha ennél sötétebb árnyalatúak a szemeid, a fekete szín illik majd hozzájuk a legjobban.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest