… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Gyönyörű, napbarnított bőr ráncok nélkül?

Gyönyörű, napbarnított bőr ráncok nélkül?

Az innovatív Eucerin Sun Photoaging Control testre használható naptej kiemelkedő szintű fényvédelmet nyújt és hatékonyan óvja bőröd a napsugarak öregítő hatásával szemben is

Sütkéreznél a szabadban, de aggódsz a napfény bőröregítő hatása és a ráncok megjelenése miatt? Élvezd a napsugarak simogató melegét kompromisszumok nélkül! Az Eucerin legújabb innovációja, az Eucerin Sun Photoaging Control testre használható naptej amellett, hogy professzionális fényvédelmet biztosít a nyári programok idején, hyaluron tartalmának köszönhetően hatékonyan veszi fel a harcot az UV-sugárzás okozta ráncok és a bőr idő előtti öregedése ellen is.

Az első tavaszi napsugarak megjelenésétől kezdve egész nyáron át gondoskodnunk kell a megfelelő fényvédelemről, hogy kivédjük a nap bőrszerkezet-károsító hatásait. Az UV-sugárzás az egyik legfőbb kiváltó oka bőrünk idő előtti öregedésének; a ráncok, az egyeletlen bőrszín és a májfoltok kialakulásának. Az Eucerin Sun termékcsalád palettája újabb professzionális taggal bővült, amely igazi innovációnak számít a fényvédelem terén. Az Eucerin Sun PhotoagingControl testre használható naptej amellett, hogy kiemelkedő szintű fényvédelmet nyújt, hatékonyan óvja bőrünket a napfény bőrkárosító hatásaival szemben és hyaluron tartalmának köszönhetően láthatóan csökkenti a már kialakult ráncokat is. Könnyű állaga miatt hamar beszívódik és nem hagy maga után ragacsos érzetet.30 és 50 faktoros változatban is elérhető, ráadásul vízálló textúrájának segítségével hatékony védelmezőnk lehet akár egy napsütéses tengerparti program esetén is.

Te melyiket csomagolnád a bőröndödbe? Válogass kedvedre az Eucerin Sun termékek széles kínálatából, és gondoskodj bőröd egészségéről és szépségéről a melegebb hónapokban is!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest