… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Gwyneth Paltrow 5 szépségtippje

Gwyneth Paltrow 5 szépségtippje

Gwyneth Paltrow már nem tartozik a legfiatalabb hollywoodi színésznők közé, viszont méltán híres arról, mennyire sokat foglalkozik testi-lelki egészségével.

Gwyneth az Estée Lauder nyári kampányában

Következzenek a népszerű kétgyermekes színésznő szépségtippjei:

1. Egyél minél több zöldséget! A színésznő kedvence az Amerikában igazán nagy népszerűségnek örvendő Organic Avenue smoothie, amely rengeteg antioxidánst és nyomelemet tartalmaz, amire nagy szüksége van egy aktív szervezetnek. Emellett mindennap fogyaszt valamilyen friss salátát és nyers zöldséget.

2. Gwyneth jól tudja, hogy az egyik legegészségesebb és legjobb szépségvédő gyümölcs az avokádó, amelyből hetente legalább 2-3 darabot eszik turmixban, salátával elkeverve vagy magában nassolnivalóként. Ez egy olyan gyümölcs, amely kívül belül igazán hatékony csodaszer!

3. Ne legyen bűntudatod! “Ha edzettél, akkor utána nyugodtan megengedhetsz magadnak pár szem nasit, vagy valamilyen kedvenc ételt. Azonban arra mindig figyelj oda, hogy ha már elfogyasztottad bűntudatod ne legyen!”

4. „Szépítő, békés álmok”- ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy aktív és energikus legyél másnap. Legalább aludj 8 órát, hiszen ez többet ér, mint bármilyen krém, vagy csodaszer!

5. Óvd a bőrödet a túlzott napozástól!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest