… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Gwen Stefani stílusában

Gwen Stefani stílusában

A megtisztított arc után jöhet a táplálás, hidratálás a Nutri Gold arckrém, ami igazán fenséges kényeztetése bőrünknek. Amennyiben hibátlan bőrt szeretnél, próbáld ki a Studio Secret Base, bázis krémet, mely kiegyenlíti a bőröd textúráját, így biztosítva tökéletes alapot az alapozónak. Jöhet arcunk tökéletesítésére a vadiúj, True Match, légiesen könnyed textúrájú, folyékony alapozó, bőrünk színének, szerkezetének egységesítésére.
Amit lefixálunk a selymes, matt True Match púderrel. Orcánk, természetes ragyogását az Accord Parfait Blush, Rosewood, a frissességtől ragyogó rózsás árnyalatával érjük el. A felső szemhéj egészére satírozzuk a tartós Color Infaillible, Hourglass Beige, szikrázó bézs árnyalatát. Majd emeljük ki a tusvonalat a Super Liner Carbon Gloss, éjfekete pigmentekben gazdag szemhéjtussal. A szemzugtól kezdve kifelé haladva enyhén vastagítva húzzuk ki aszemünket. A klasszikusnak számító tusvonal hangsúlyozással, mégis fenségesen ünnepélyes lesz tekintetünk.

Amit a Volume Million Lashes Luminizer ,Brown Eyes, a szemszínt kiemelő szempillaspirállal fokozzuk. A kollagénben gazdag szempillaspirál és a szemszínt fokozó pigmentek együttese fennkölt magasságokig emelik a tekintetet./Lehet bármilyen színű is a szemed a négy fantasztikus szemszínt kiemelő szempillaspirálból mindenki megtalálja szem színéhez megfelelőt./ Ajkunk ünnepi pompáját a Color Riche, hidratálóban gazdag és részegítően tüzes 710-es árnyalata adja meg. Körmünk ünnepi színét a Resist&Shine 540-es körömlakkja bolondítja meg.

L’Oréal Paris Studio Secret Base sminkalap, 4 499 Ft
 L’Oréal Paris Accord Parfait Blush pirosító, 3 999 Ft
L’Oréal Paris Volume Million Lashes barna szempillaspirál, 4 199 Ft
L’Oréal Paris Color Riche ajakrúzs, 3 399 Ft

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest