… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Varázslatos színek karácsonyra

Varázslatos színek karácsonyra

Az ünnep elképzelhetetlen a szikrázó textúrák valamint az érzéki, vörös ajkak nélkül. A L’Oréal Paris ünnepi sminktrendje egyszerre ragyogó, elbűvölő és fényűző. Pompájának titka a varázslatos színharmóniában rejlik.Lehetsz, szenvedélyesen elbűvölő akár csak Milla Jovovich. Lehetsz szikrázóan ragyogó, mint Gwen Stefani a Hollywood-i glamour vagy ellenállhatatlanul fényűző, mint Doutzen Kroes. Válaszd ki Te is egyéniségedhez a leginkább illő ünnepi sminket.

GLAMOROUS LOOK
A megtisztított arc után jöhet a tápláló, hidratáló arckrém, ami igazán fenséges kényeztetése bőrünknek. Amennyiben hibátlan bőrt szeretnél, próbáld ki a Studio Secret Base, bázis krémet, mely kiegyenlíti a bőröd textúráját, így biztosítva tökéletes alapot az alapozónak. Jöhet arcunk tökéletesítésére a vadiúj, True Match, légiesen könnyed textúrájú, folyékony alapozó, bőrünk színének, szerkezetének egységesítésére. Amit lefixálunk a selymes, matt True Match púderrel. Orcánk, természetes napbarnított ragyogását az Accord Parfait Blush, Sunset Brown árnyalatú arcpirosítóval érjük el. A szem kiemelés első lépése, hogy a Contour Khol Black, fekete szemceruzával, kihúzzuk fent a tusvonalat, majd elsatírozzuk finoman a ceruzát. Ezután jöhet a szín pigmentekben gazdag, dörzsálló, Color Infaillible szemhéjpúder Hourglass Beige, szikrázóan izgalmas bézs árnyalata, amit a felső szemhéj egészére satírozunk. Majd teszünk egy kevesen az alsó szemhéjra is a szemzugtól az alsó ív közepéig.

 Folytatjuk az izgalmat a tartós Color Infaillible Endless Chocolat, bronzfényű szemhéjpúdert a szem külső szélétől satírozzuk átmenettel a felső szemhéj közepe felé, majd tegyünk a mélyítő vonalra is úgy, hogy a színek fedjék egymást. Az alsó szemhéj külső szélét satírozzuk össze a felső ívével nyújtva kifelé, majd kívülről befelé szintén, hogy alul is szép átmenttel fedjék egymást a bézs színnel. A szem ünnepi ragyogását koronázza meg a Lash Architect 4D, a fantasztikus négydimenziós szempillaspirál. Könnyen úgymond beleforgatva a szempillákba a speciális keféjének köszönhetően látványosan dúsít, ível, hosszabbít. Ajkunk szenvedélyének ünnepi ragyogását a Color Riche, hidratáló ajakrúzs Perfect Red árnyalata fokozza. Az ünnepi elegancia, méltó kiegészítője a Resist&Shine körömlakk részegítően izgalmas 500-as árnyalata.

L’Oréal Paris Studio Secret Base sminkalap, 4 499 Ft
L’Oréal Paris True Match alapozó, 3 999 Ft
L’Oréal Paris Lash Architect 4D szempillaspirál, 4 199 Ft
L’Oréal Paris Color Riche ajakrúzs, 3 399 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest