… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Frissítsd fel a lábadat

Frissítsd fel a lábadat

Lábunk frissességére mindig nagy figyelmet kell fordítanunk, nemcsak a téli hónapokban, hanem most, nyáron is, hiszen ilyenkor a sportolások alkalmával a zárt sportcipőkbe még jobban bemelegedhet lábunk, valamint ez az az évszak, ahol a leginkább váltogatjuk a zárt és nyitott lábbeliket időjárástól és alkalomtól függően. A Scholl legújabb innovációjával, a Fuss Deo Extra Friss Lábspray- vel azonban mostantól minden időben és évszakban hatékonyan veheted fel a küzdelmet az izzadás okozta kellemetlenségekkel szemben.

 

Egyik nap esik az eső, a következő nap pedig szinte hőgutát kapsz? Erre a nyárra most különösen jellemző a változékony idő, amikor egyik napról a másikra nemcsak ruháidat, de lábbelijeidet is le kell cserélned. Illetve ne feledkezzünk meg azokról sem, akik munkájukból adódóan a nyári hőségben is zárt lábbelikbe kényszerülnek, valamint az aktív sportolókról, akik a forróságban is elszántan küzdenek egészségükért és testük fejlődéséért. Így ebben az évszakban különösen elengedhetetlen, hogy nagy figyelmet fordítsunk lábunk frissítésére és ápolására.

Teszt: Az új spray a narancs és a menta frissítő erejét kombinálta, ezáltal kényezteti, ápolja és frissíti lábainkat, antibakteriális összetételének köszönhetően pedig enyhíti az izzadást és a kellemetlen szagokat. A termék használata egyszerű, lábra fújva hihetetlenül gyorsan megszárad, csupán néhány másodperc alatt. Leheletkönnyű textúrájának köszönhetően nem ragad, nem olajos, valamint lábunkra fújva nem hagy nyomot, teljesen színtelen. A mentának köszönhetően extra friss és hűsítő érzést kölcsönöz a fáradt lábnak, míg a narancskivonat finom, hosszan tartó illattal ajándékozza meg viselőjét. Aki egy teljes körű, multifunkcionális védelmet és ápolást biztosító termékre vágyik megfáradt és igénybe vett lábainak kényeztetésére.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest