… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Fiatalság tippek sztároktól

Fiatalság tippek sztároktól

A Dolce Vita hazájában, az olaszországi Calabria Egyetem kutatócsoportja mintegy 10 éven keresztül vizsgálta azokat az embereket, akik az átlagosnál magasabb életkorral és irigylésre méltó egészségi állapottal rendelkeznek.

Az eredmények pedig bebizonyították, hogy a vizsgált személyek szervezetében rendkívül aktívak a fiatalság gének. Ezek a gének mindenkiben megtalálhatóak, az évek során azonban aktivitásuk folyamatosan csökken, de megfelelő életmóddal és bőrápolással stimulálhatóak és aktivizálhatóak. Az AVON megalkotta az Anew Genics-et, melynek köszönhetően a fiatalságért felelős gének aktivizálásával bőrünk akár 10 évvel fiatalabbnak tűnhet. A sajtótájékoztató nem csak a szépségápolásról szólt, hiszen lelkiállapotunk kihatással van a bőrünkre is, így a Dolce Vita életérzésé volt a főszerep, mely során megtudhattuk, hogy Bánfalvy Ági, Kökényessy Ági, Schell Judit, Pokorny Lia és Zséda hogyan tudja megőrizni fiatalságát.

Életmódunkkal lassíthatjuk öregedésünket!
Pokorny Lia titka, hogy minden héten megajándékozza magát valami kis aprósággal, ami általában mindig más. Ez lehet szauna, jóga vagy egy kis borozás a barátnőkkel. A Beugró sztárja szerint egy nőnek hibáival együtt kell szeretnie és elfogadnia önmagát – mindezt úgy, hogy együtt tudjon élni a múlt lehetséges árnyaival. Schell Judit fiatalságának titka, hogy kiegyensúlyozott családi életet él gyermekeivel és párjával. Mellettük érzi igazán jól magát, így szabadidős programjait is legszívesebben családjával tölti.
Kökényessy Ági titka, hogy imádja az életet és az ízletes ételeket. Mindent nagy erőbedobással csinál, élvezi munkáját, fiatalságát pedig futással őrzi meg. A futás egy szabad sport: bárhol és szinte bármikor űzhető, általában nem kerül pénzbe és mindössze egy futócipő kell hozzá. Bánfalvy Ági azon színésznők egyike, akiknek munkájuk egyben a hobbijuk is. Hitvallása szerint az ember életében a legfontosabb, hogy mindenben a jót keresse. Emellett próbálja életben tartani magában a tüzet, s tegyen meg mindent azért, hogy elérje kitűzött céljait. Véleménye szerint ettől válhat valaki igazán sikeressé! Zséda, az AVON Magyarország arca igazán boldog, kiegyensúlyozott családi életet él, párjával és kisfiával. Ő például imád elmerülni a könyvek világában. Úgy gondolja, hogy elegendő időt kell hagynunk magunkra. Szeret filmeket nézni, utazgatni, wellnessezni, mindemellett igen fontosnak tartja, hogy az életét meghatározó mindhárom szerepnek – mint anya, feleség és énekesnő – tökéletesen meg tudjon felelni és három énjét harmonikus egyensúlyba tudja helyezni. Ez az énekesnő fiatalságának titka.

Mind az öt híresség sugárzóan pozitív látásmóddal és tanáccsal ajándékozta meg a jelenlévőket. Megtudhattuk, hogy mindenkinek büszkén kell viselnie, hogy nő, anya, vagy feleség, és ha értékelni tudjuk az élet apró örömeit, akkor sokkal tovább maradhatunk boldogok és akár 10 évvel fiatalabbak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest