… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Facebookos sminkpaletta az Yves Saint Laurenttől!

Facebookos sminkpaletta az Yves Saint Laurenttől!

Napjainkban a Facebook életünk minden területét behálózza, a benne rejlő lehetőségekre pedig most a szépségipar is felfigyelt! A világhírű luxusmárka az YSL új palettáját a híres közösségi oldal inspirálta, a szemhéjpúderben a jellegzetes Facebook színek keltek életre!

Elegáns luxus arany tok, jellegzetes kék-fehér Facebook fedéllel, és az YSL védjegye. A márka legújabb sminkcsodája a közőzességi oldalak megszállott rajongóinak készült. A palettán szintén a facebook tónusok dominálnak, vagyis a kék, a szürke, a fehér, és a fekete.

Az YSL szóvívője úgy nyilatkozott a cél az volt, hogy a Facebook kék árnyalata egyesüljön a márka fényűző designjával. „Megtiszteltetés, hogy egy olyan neves márka, mint az YSL Facebook színkódokat használ, és egyedülálló terméket bocsájt ki a rajongóknak.”- mondta a közösségioldal francia kereskedelmi igazgatója Damien Vincent.

Érdekes kombinációja ez a ma jelenlévő divatirányzatoknak. Mi jön legközelebb? Elképzelhető, hogy egy új divathullámmal állunk szemben, és nemsokára szépség és divat kollekciók hadát köszönthetjük Facebook-kékbe csomagolva. Az YSL Pure Chromatics Devoted to Fans sminkpaletta az YSL Facebook oldalán lesz megvásárolható július 19-én.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest