… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Ezt tedd a szép bőrért a nyaralás alatt!

Ezt tedd a szép bőrért a nyaralás alatt!

Augusztus… sok ember számára most érkezik el a várva-várt nyaralás ideje, amelyre egész évben készült, és amelyről egész évben álmodozott.

Elképzelted azt is, hogy kifogástalan, friss és kipihent leszel a nyolc órás repülőút után is? És természetesen a forró naptól egyre csak gyönyörűbb lesz az arcbőröd, amin egyáltalán nem hagy nyomot a néhány (sok) áttáncolt, átkoktélozott éjszaka sem?!

Ez kissé emlékeztet egy sci-fi film forgatókönyvre, nem? Pedig ez akár akkor is elérhető, aki nem rendelkezel privát jetekkel és a sminkesedet sem cipeled magaddal mindenhova, viszont betartasz 3 lényeges szépségápolási szabályt:

TISZTÍSD
Az arc akkor tud igazán ragyogni, ha tiszta, mivel a szennyeződések és az elhalt hámsejtek megakadályozzák a fényvisszaverődést, emiatt pedig fakó lesz a bőr. A FOREO LUNA mini 2 szilikonos arctisztító készülék az apró pulzálások segítségével eltűnteti a szennyeződést és a felesleges olajat a bőrről. A készülék méreténél fogva is tökéletes a nyaralások idejére, hiszen egy kisebb nesszeszerbe is belefér, ráadásul könnyű, de mégis rendkívül hatékony.

HIDRATÁLJ
Hidratálj kívül és belül! Igyál annyi vizet, amennyit csak bírsz és használj arcbőrödnek megfelelő hidratáló krémet, naponta kétszer. Igen, a limonádék és néha a koktélok fogyasztását is írhatod a hidratálás számlájára! ☺

VÉDEKEZZ
Napszemüveg, kalap és fényvédő krém: ezek az egészséges bőr 3 muskétása a nyári napokon. Használhatsz önbarnító krémet is a napsütötte megjelenéséért, amiért a bőröd később biztos köszönetet mond.

A FOREO termékek elérhetőek a www.douglasshop.hu és a www.foreo.com oldalakon.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest